Найміцніші брюки із графену

29.10.2020 1 By Chilli.Pepper

Існує велика ймовірність, що брюки Омега переживуть людський рід. Це не песимізм, просто ці універсальні штани поставляються з найвитрівалішого в історії матеріалу, відомого людині, повідомляє новину yankodesign.

Брюки OMEGA - перші в світі інтегровані графенові штани

Брюки OMEGA – перші в світі інтегровані графенові штани

Завдяки довічній гарантії, яка повинна тривати настільки довго, що могла б передаватися кільком поколінням, брюки Omega були створені, щоби буквально назавжди носити їх, або, цілком можливо, до кінця світу… трохи надто суворо? Можливо, але це передає сутність!

Розроблені практично для будь-якої діяльності, де потрібні брюки, Omega від Graphene-X постачаються з 3-шаровою тканиною, яка не просто захищає від руйнувань, вона розтягується, водонепроникна і має можливість регулювати температуру тіла, щоб ви могли потенційно одягте ту саму пару штанів під час скелелазіння на сонці або під час катання на лижах зі засніженої вершини.

До таких брюк собі, до речі, ви можете також подивитись за посиланням у подарунок коханій сумки marc jacobs https://the–blaze.com/zhenskie-sumki/marc-jacobs

OMEGA-worlds-first-graphene-integrated-pants-01

Штани OMEGA – це перші у світі повністю водонепроникні (не тільки водостійкі) універсальні штани із інтегрованим Графеном. Комфорт, універсальність, довговічність та продуктивність на піку.

Тканина штанів, а також їх конструкція разом допомагають змішувати і реалізовувати різні ролі. Стилізовані як пара універсальних брюк зі знімними штанинами, Omega за лічені секунди перетворюється з повних штанів у пару міцних повсякденних шорт. Їх чотиристороння розтяжна тканина забезпечує повну свободу, дозволяючи блюкам розтягуватися під час руху, під час трекінгу, скелелазіння або будь-якої активності на свіжому повітрі, що вимагає нестримних рухів.

Тришарова тканина Omega надає їм міцності, а також універсальності. Для початку, брюки Omega призначені для повітропроникності, що дозволяє носити їх годинами, не потіючи. Якщо спекотно, штани гарантують, що ви залишатиметися прохолодними зсередини, але щоразу, коли ви одягаєте брюки на мороз, тканина допомагає зберігати тепло тіла, захищаючи від вітру, зберігаючи тепло і захист зсередини.

Однак найвидатнішою рисою Омеги залишається інтеграція графену в пряжу. Відомий як найміцніший матеріал, графен допомагає штанам Omega сміливо практикувати будь-яку кількість зловживань, не демонструючи зносу. Ви можете терти до них абразивну накладку або наждачний папір, і там, де більшість тактичних речей демонструють ознаки пошкодження, Омега зберігає вигляд, ніби з ними ніколи нічого не траплялося.

Конструкція брюк додатково забезпечує таку міцність, завдяки колінам, посиленим промежинам та скотчевим швам, щоб утримувати шви навіть після важкого дня. Графенові штани від природи також протимікробні, що означає, що їх потрібно прати не так часто, ніж звичайні брюки, а тканина також оброблена водовідштовхувальним покриттям, що дозволяє їй ніколи не забруднюватися і не мокнути, якщо ви стрибаєте у каламутний струмок або випадково впустите на них каву.

Що ж це за пара універсальних штанів без достатньої кількості кишень? Отже, Omega постачається з кількома кишенями та підсумками для ваших речей. Окрім звичайних кишень спереду та ззаду, у Omega навіть є спеціальна сумка для телефону, а також дві кишені на блискавці спереду для будь-чого іншого, що ви хочете зберігати. Бічна кишеня для складного ножа дозволяє носити його щодня із собою, а кишені на блискавках  позаду – надійне місце для зберігання гаманця, паспорта чи будь-яких інших речей. Штани навіть мають кишені біля кожного коліна, які ви можете відкрити для збільшення вентиляції у винятково теплі дні.

Omega – не перший експеримент Graphene-X із чудо-матеріалом. Ближче до кінця 2019 року вони дебютували із курткою Graphene-X, яка привернула багато уваги та була надіслана у понад 70 країн світу.

Матеріалознавство та досвід краудфандингу для їхнього першого проекту допомогли розробити штани Omega, які, як стверджують, можуть бути одними з найскладніших у світі. Тканина зі вплетеним графеном, разом із застібками-блискавками YKK, зварними обручами для паска та скотчевими швами надають Omega надзвичайну довговічність та не допускають будь-яких виробничих дефектів (на які Graphene-X із задоволенням обміняє ваші штани).

Omega, ймовірно, буде останньою парою відкритих штанів, яку вам коли-небудь потрібно буде придбати. Єдиним природним прогресом тепер може бути тільки одяг, наповнений вібраніумом!

d6b18b0fc1617f3caa11011dadc168b1-original

85ff24ff25a51e79a8b1b2944bd4f2da-original

OMEGA-worlds-first-graphene-integrated-pants-02

51f3387913e2e4e0c3874d83fecf0e94-original

21ab74fa4bd3bcbdaa96042583512265-original

OMEGA-worlds-first-graphene-integrated-pants-03

OMEGA-worlds-first-graphene-integrated-pants-04

54a3e206bbae4acf1d29b4fb6e825ec2-original

OMEGA-worlds-first-graphene-integrated-pants-05

OMEGA-worlds-first-graphene-integrated-pants-06

OMEGA-worlds-first-graphene-integrated-pants-08

1e4ee83e409cf87d054e5f10730b0b92-original

OMEGA-worlds-first-graphene-integrated-pants-09

OMEGA-worlds-first-graphene-integrated-pants-10


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: