«Люксембург, Люксембург» увійшов у десятку найкасовіших фільмів українського прокату

09.05.2023 0 By NS.Writer

Фільм Антоніо Лукіча «Люксембург, Люксембург» увійшов у десятку найкасовіших українських фільмів часів незалежності. Про це повідомляє Держкіно, передає liga.net.

Кадр з фільму «Люксембург, Люксембург»

Зазначається, що касові збори фільму перетнули позначку 25 361 000 гривень. Фільм увійшов на 10 позицію найкасовіших стрічок українського прокату, посунувши з неї «Секс і нічого особистого».

«Люксембург, Люксембург» — другий повнометражний фільм Антоніо Лукіча. Стрічка розповідає про двох братів-близнюків, які дізнаються, що їхній давно зниклий батько захворів у Люксембургу. Щоб побачити його востаннє, вони вирушають у далеку подорож.

Головних героїв зіграли Аміл та Раміл Насірови — учасники відомого гурту «Курган і Agregat».

Фільм брав участь у конкурсі «Горизонти» на 79-му Венеційському міжнародному кінофестивалі, а 13 квітня стрічка вийшла у всеукраїнський прокат.

Читайте також на Newssky «Rheinmetall вироблятиме до 600 000 снарядів на рік для України» і дивіться на YouTube-каналі «Нудний Пенс».

Щоб завжди бути в курсі подій, підписуйтесь на ТГ-канал Newssky. Також рекомендуємо актуальні дискусії друзів України в Північній Америці на YouTube-каналі Rashkin Report.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: