Латвія відправила Україні конфісковані у п’яниць автомобілі майже на мільйон євро

25.12.2023 1 By Writer.NS

Латвія відправила в Україну вже 271 автомобіль, який було конфісковано за керування у нетверезому стані. Загальна вартість конфіскованих автомобілів оцінюється майже у мільйон євро, повідомляє Delfi, передає liga.net.

Прапор Латвії

За даними Служби державних доходів Латвії, з початку 2023 року в Україну було передано 271 автомобіль на загальну попередню суму 903 453 євро.

Крім того, на розгляді уряду країни є документи про передання Україні ще 34 автомобілів загальною вартістю 161 880 євро.

  • Сейм Латвії 7 березня 2023 року одноголосно підтримав поправки до закону про підтримку цивільного населення України, який створив підстави передавати конфісковані у нетверезих водіїв транспортні засоби у власність України.
  • Перші вісім конфіскованих автомобілів було відправлено Україні вже наступного дня.

Читайте також на Newssky «Тайвань виділив мільйон доларів на допомогу українським біженцям у Польщі» і дивіться на YouTube-каналі «Нудний Пенс».

Щоб завжди бути в курсі подій, підписуйтесь на ТГ-канал Newssky. Також рекомендуємо актуальні дискусії друзів України в Північній Америці на YouTube-каналі Rashkin Report.

 


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: