Криптобіржа OKX слідом за Binance оголосила про обмеження для росіян

30.08.2023 0 By Writer.NS

Одна з найбільших криптобірж світу OKX із 29 серпня закрила для клієнтів можливість здійснювати операції з використанням російського рубля на своїй p2p-платформі. Про це повідомила біржа у своєму Telegram-каналі, пише epravda.com.ua.

Ілюстративне фото

При цьому користувачам з Росії, як і раніше, доступна можливість торгівлі іншими валютами.

Раніше цього тижня угоди на платформі стали недоступні для клієнтів підсанкційних банків. До посилення режиму торгів для росіян раніше перейшла і Binance — найбільша у світі криптобіржа заборонила росіянам угоди через свій p2p-сервіс з усіма валютами, крім рубля.

Як пише Forbes Russia, 28 серпня на біржі стали недоступні угоди, які оплачували з карток російських підсанкційних банків, зокрема «Сбера», «Тинькофф» і Альфа-банку.

Нагадаємо:

Найбільша у світі криптобіржа Binance переоцінює свій російський бізнес, включаючи можливість повного виходу з колись важливого ринку, який перетворився на головний біль.

Читайте також на Newssky «Південна Корея оголосила рекордну допомогу для України» і дивіться на YouTube-каналі «Нудний Пенс».

Щоб завжди бути в курсі подій, підписуйтесь на ТГ-канал Newssky. Також рекомендуємо актуальні дискусії друзів України в Північній Америці на YouTube-каналі Rashkin Report.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: