КМУ схвалив залучення гранту в $4,5 млрд від МБРР та Міжнародної асоціації розвитку

24.11.2022 0 By NS.Writer

Кабінет Міністрів схвалив залучення гранту в $4,5 млрд від Міжнародного банку реконструкції та розвитку і Міжнародної асоціації розвитку. Про це заявив прем’єр-міністр Денис Шмигаль, повідомляє minfin.com.ua з посиланням на Інтерфакс-Україна.

Ілюстративне фото

«Сьогодні ухвалюємо два рішення, які допоможуть отримати додатково $4,5 млрд гранту від Міжнародного банку реконструкції та розвитку і Міжнародної асоціації розвитку», — сказав Шмигаль на засіданні уряду в п’ятницю, 18 листопада.

За словами прем’єра, ці кошти — частина великого проєкту із забезпечення сталого державного управління в Україні, які підуть на зарплати бюджетникам, зокрема вчителям та лікарям, а також на соцвиплати людям з інвалідністю та внутрішньо переміщеним особам.

Читайте також на Newssky «США выделили Украине пакет военной помощи на $400 млн» і дивіться на YouTube-каналі «Нудний Пенс».

Щоб завжди бути в курсі подій, підписуйтесь на ТГ-канал Newssky. Також рекомендуємо актуальні дискусії друзів України в Північній Америці на YouTube-каналі Rashkin Report.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: