Кількість інноваційних defense-tech розробок через Brave1 перевищила 1000

29.01.2024 0 By Writer.NS

За час роботи кластера Brave1, що підтримує розвиток оборонних технологій в Україні, було подано 1010 розробок, які можуть допомогти військовим на полі бою. Про це у Telegram написав міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, пише ain.ua.

Ілюстративне фото

З них 481 отримала статус BRV1, що означає, що вони є пріоритетними для Сил оборони України.

Пріоритетними напрямками для Brave1 є: системи та засоби ураження, захист та безпека, забезпечення та логістика, безпілотні апарати, боєприпаси для БПЛА, роботи, розмінування, кібербезпека, розвідка, навігація та медичне забезпечення.

Кластер розвитку технологій в галузі defense tech Brave1 проінвестує українські розробки на суму понад $39 млн 2024 році.

Brave1 — це кластер для розвитку військових технологій в Україні, заснований Мінцифри, Міноборони, Мінстратегпром, Генштаб, Мінекономіки та РНБО. Він був запущений 26 квітня 2023 року.

Читайте також на Newssky «Україна отримає перші винищувачі F-16 вже цьогоріч» і дивіться на YouTube-каналі «Нудний Пенс».

Щоб завжди бути в курсі подій, підписуйтесь на ТГ-канал Newssky. Також рекомендуємо актуальні дискусії друзів України в Північній Америці на YouTube-каналі Rashkin Report.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: