Geek Ventures очолив раунд на $700 000 для datatech та AI-стартапу Spike

19.12.2022 0 By NS.Writer

Венчурний фонд Geek Ventures очолив раунд для американського datatech- та AI-стартапу Spike, що залучив $700 000 pre-seed-інвестицій. У раунді взяли участь CEAS Investments, APX, а також декілька приватних інвесторів, пише ain.ua.

Ілюстративне фото

  • Spike — це американський B2B datatech- та AI-стартап, заснований у 2022 році. Він забезпечує агрегацію даних через API, розробляє систему керування потоком даних (ETL), а також рішення на основі штучного інтелекту для розширення можливостей даних про стан здоров’я з носимих та IoT-пристроїв.
  • Spike дозволяє компаніям інтегрувати дані біомаркерів із понад 200 носимих датчиків та IoT-пристроїв у їхні додатки. Сервіси стартапу розраховані для клієнтів у сферах цифрового здоров’я, професійного фітнесу, страхування та автоматизації.

«Носимі сенсори стають набагато меншими, точнішими та доступними для великої кількості користувачів. Наше рішення допомагає цифровим медичним компаніям без зусиль інтегрувати дані біосенсорів, обробляти їх і застосовувати AI-моделі. Розробка цієї технології in-house є складною, дорогою та потребує ресурсів. Spike прагне зробити процес керування даними легким та відкрити нові можливості для сфери охорони здоров’я», — підкреслив Повілас Ґудзіус, співзасновник та CEO Spike.

  • Pre-seed-раунд для Spike очолив Geek Ventures. Це — венчурний фонд, який у грудні 2021 року запустили білоруський ангельський інвестор Ігор Маханьок та засновник компанії 3DLOOK Вадим Роговський. Він зареєстрований в США. Зараз у портфелі Geek Ventures 20 стартапів.
  • Об’єм інвестиції Geek Ventures не повідомляється, Однак, як відомо AIN.UA, фонд інвестує до $200 000 першим чеком та згодом може довести до $1 млн на компанію в наступних раундах.

Читайте також на Newssky «У 2022 в Україну ввезли на 28% більше електрокарів, ніж торік» і дивіться на YouTube-каналі «Нудний Пенс».

Щоб завжди бути в курсі подій, підписуйтесь на ТГ-канал Newssky. Також рекомендуємо актуальні дискусії друзів України в Північній Америці на YouTube-каналі Rashkin Report.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: