До числа найкращих на виставці CES–2022 потрапив український електробайк Delfast

20.01.2022 0 By NS.Writer

Компанія українця Данила Тонкопія ввійшла в топ престижної технологічної виставки США, пише dev.ua.

Український електробайк Delfast потрапив до числа найкращих технологічних рішень на виставці CES-2022, яка проходила в Лас-Вегасі 5–8 січня, повідомляє TechCrunch.

Компанія випустила оновлену модель електробайку Top 3.0. В Delfast кажуть, що він може проїхати до 200 миль (майже 322 км — ред.) на одному заряді. Розумний велосипед має бортовий комп’ютер, який можна налаштувати отримувати оновлення програмного забезпечення та захисту від крадіжки.

Він також може синхронізуватися з новим мобільним додатком Delfast для надання аналітики, блокування та розблокування велосипеда, встановлення та зняття сигналізації, відстеження загального пробігу, моніторингу потужності велосипеда, визначення його місцеперебування та іншими розумними функціями.

Серед інших новинок виставки: шведський електричний мотоцикл Cake, який дозволяє через додаток керувати транспортним засобом, китайський електроскутер Niu, який розвиває швидкість 28 миль/годину (45 км/год — ред.) і електроснігохід Moonbikes з двигуном в 3 кВт і максимальною швидкістю 26 миль/год (42 км/год — ред.).


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: