Британський Kormotech із потужностями в Україні створює венчурний фонд

30.09.2023 0 By Writer.NS

Британський венчурний фонд Kormotech Ventures виробника кормів для котів та собак Kormotech зосередиться на пошуку стартапів у галузі догляду за домашніми тваринами у Європі та США, пише inventure.com.ua.

Ілюстративне фото

Компанія Kormotech буде повністю управляти інвестиційними проєктами як мажоритарний акціонер.

Очікується, що фонд стане інкубатором для стартапів. Фонд масштабуватиме такі проєкти, чиї рішення у сфері харчування та технології здатні покращити життя свійських тварин та їх власників.

Першою інвестицією Kormotech Ventures стало придбання контрольного пакету акцій Rocketo, литовського стартапу з виробництва органічних кормів для собак методом ощадливого сушіння за низьких температур.

Kormotech з 2003 року виробляє харчування для кішок та собак під брендами Optimeal, CLUB 4 PAWS, Гав!, Мяу! Компанія має виробничі потужності в Україні та ЄС.

Читайте також на Newssky «Під санкції Заходу проти алмазів з Росії можуть потрапити близько півсотні компаній» і дивіться на YouTube-каналі «Нудний Пенс».

Щоб завжди бути в курсі подій, підписуйтесь на ТГ-канал Newssky. Також рекомендуємо актуальні дискусії друзів України в Північній Америці на YouTube-каналі Rashkin Report.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: