Британія дасть більше військової допомоги і не дозволить світу забути про Україну

31.10.2023 0 By Writer.NS

Велика Британія не дозволить світу «забути про нагальну потребу підтримувати Україну», надасть більше військової допомоги та об’єднає союзників. Про це заявив міністр оборони Сполученого королівства Грант Шаппс у розмові з міністром інфраструктури України Олександром Кубраковим, пише liga.net.

Ілюстративне фото

За словами Шаппса, російський диктатор Володимир Путін сподівається, що світ забуде про нагальну потребу підтримувати Україну.

«Велика Британія ніколи не дозволить цьому статися — ми надамо більше військової підтримки та об’єднаємо наших союзників, щоб дати Україні те, що їй потрібно для перемоги», — сказав британський посадовець.

  • Шаппс заявив, що диктатор Путін не може виграти війну, але й не може знайти спосіб вийти з неї.
  • Секретар Ради нацбезпеки та оборони Олексій Данілов повідомив, що після початку війни в Ізраїлі допомога Україні від партнерів продовжується й буде надходити до «повної перемоги».
  • Анонімні співрозмовники повідомили автору видання Time, що Зеленський начебто «почувається зрадженим західними союзниками», які «залишили його без засобів для перемоги у війні, а тільки для того, щоб вижити в ній». Попри це, він не збирається відмовлятися від бойових дій і йти на перемир’я з РФ, а його віра у перемогу України «турбує деяких його радників».

Читайте також на Newssky «Україна випробовує новий дрон-розміновувач: що про нього відомо» і дивіться на YouTube-каналі «Нудний Пенс».

Щоб завжди бути в курсі подій, підписуйтесь на ТГ-канал Newssky. Також рекомендуємо актуальні дискусії друзів України в Північній Америці на YouTube-каналі Rashkin Report.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: