Айтівець створив «Кишеньковий вчитель англійської». Розповідаємо, як влаштований сервіс і де його завантажити

21.01.2024 0 By Writer.NS

Айтівець із Києва Алекс Чечельницький створив застосунок для вивчення англійської мови. Розповідаємо, як влаштований «Кишеньковий вчитель англійської», пише dev.ua.

Ілюстративне фото

Як зазначив Алекс у LinkedIn, його розробка являє собою розширення для Chrome-браузера, яке допомагає перекладати та пояснювати значення англомовного тексту.

«Шукаючи інструменти для вивчення англійської, я створив цей додаток з метою: перекладу слів з урахуванням контексту, пошуку мовних структур, що використовуються у тексті, пояснення значення слова чи виразу в контексті», — каже Алекс.

Завантажити сервіс можна тут.

Раніше ми писали про іншу розробку Чечельницького — застосунок для читання книг відразу кількома мовами, що допомагає покращувати рівень англійської.

Читайте також на Newssky «Український фільм про Маріуполь – двічі номінант BAFTA» і дивіться на YouTube-каналі «Нудний Пенс».

Щоб завжди бути в курсі подій, підписуйтесь на ТГ-канал Newssky. Також рекомендуємо актуальні дискусії друзів України в Північній Америці на YouTube-каналі Rashkin Report.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: