5 ознак, що Меган Маркл використовує принца Гаррі

13.07.2020 0 By Chilli.Pepper

Журналісти ccn хвилюються, що Меган Маркл використовує принца Гаррі. Ось п’ять контрольних ознак, які навіть найбільший шанувальник Меган не може ігнорувати.

Меган Маркл і принц Гаррі

Якщо ми об’єктивно подивимось на пару, яка відірвалася від королівської родини, хто отримав кращі умови зрештою? | Джерело: Daniel LEAL-OLIVAS / AFP

  • Є певні ознаки, що хтось у відносинах використовується.
  • Автор турбуєся, що ці ознаки є очевидними у шлюбі принца Гаррі з Меган Маркл.
  • Принц коли-небудь прокинеться?

Незважаючи на спільні підкасти, соціальні відео та яскраві картинки, у стосунках Меган Маркл та принца Гаррі є більше, ніж любов та веселка.

Прихильники королівської сім’ї давно турбуються, що Меган Маркл побачила можливість у принці Гаррі – вчинити так само із ним, як з Тревором Енгельсон, а потім Корі Вітелло.

Ось п’ять причин, за якими ці підозри тільки посилилися, оскільки пара покинула Британські острови.

1. Те, що хоче принц Гаррі, не здається важливим

prince harry

Ми багато чули про сподівання та мрії Меган Маркл за останні кілька місяців, але що із принцом Гаррі? | Джерело: Кріс Янг / The Canadian Press через AP

 

Життєвий тренер Джулі Мелілло коментує у “Метушні”, що однією з головних ознак того, що людина використовує свого партнера, є те що його потреби ігноруються.

Ось чому вона є користувачем. Якщо ви згадаєте про свої потреби, вона їх проігнорує або навіть посперечається з вами.

Ми багато чули про сподівання та мрії Меган Маркл за останні кілька місяців, але що робити з принцом Гаррі? Хіба відомі найосновніші подробиці його кар’єрних прагнень?

Ніщо із цього не має значення, тому що вся справа у Меган.

Після відходу від королівської сім’ї у розмовах домінувало тріумфальне повернення Меган у Голлівуд. Тільки нещодавно історія почала змінюватися, не від неї, а до її повороту в активізм соціальної справедливості.

Ми навіть бачили, як Гаррі зніяковіло намагався дискредитувати свою сім’ю, щоб сприяти соціальній справі Меган.

2. Сім’я принца Гаррі не була впевнена у Меган Маркл

Почасти прихильники Меган полюбляють вставляти це як расизм і женоненависництво, але є багато повідомлень про те, що сім’я Гаррі з самого початку мала сумніви щодо Меган Маркл.

Отже.

У принца Вільяма були побоювання щодо швидкості відносин Гаррі та Меган. Молодший брат оминув поради старшого.

Виступаючи перед Cosmopolitan, терапевт відносин Еймі Гартштейн прокоментував, що така поведінка є червоним прапорцем.

Причина, яка іноді стає заплутаною, полягає у тому, що люди не хочуть бачити ознаки і вдаються до  заперечення.

Почасти закоханим людям легше побачити, що їх використовують. Але вони занадто часто відмовлятися визнавати ознаки, які можуть бачити близькі їм люди.

3. Коли принц Гаррі із Меган Маркл, він виглядає незграбно

Ви бачили будь-яке відео, яке пара зробили востаннє? Поведінка принца Гаррі тривожна.

Невже цей принц, який все життя був на очах громадськості, несподівано відчув себе ніяково перед камерами?

Чи можливо у їх стосунках бракує рівноваги?

Психолог Кім Хроністер, (доктор психології), сказав Bustle, що почуття незручності – це ще одна ознака того, що людиною користуються:

Якщо хтось використовує вас, то ви можете почати відчувати себе незручно у їх колі.

Можливо, Гаррі взагалі просто незручно, але є підстави вважати, що це побічний продукт токсичних стосунків.

4. У Меган Маркл є історія

Протягом свого життя Меган Маркл підтримувала свою кар’єру та соціальне становище на спині своїх чоловіків. Ми бачили, як легко вона покинула останнього чоловіка, навіть повернувши йому обручку рекомендованим листом.

Очевидно, що цей момент перегукується зі спробою Меган відзначити себе феміністською іконою для мас “воїнів за соціальну справедливість”.

Чи просто принц Гаррі це спосіб Меган пробитися крізь стелю в Голлівуді, що створила відсутність у неї таланту? Він просто “квиток на їжу” для фінансування витрат Меган?

Хоча ми не можемо зазирнути в її душу, немає жодних сумнівів, що вона не зможе володіти аудиторією, яку вона сьогодні представляє, якби не її шлюб із британською королівською родиною.

5. Подивіться, хто отримує вигоду з «безглуздої» поведінки принца Гаррі

Це, здається, було головним моментом для принца Гаррі

Це, здається, було головним моментом для принца Гаррі після того, як він залишив сім’ю. | Джерело: MATTEL / через REUTERS

 

Якщо ми подивимося об’єктивно на пару з моменту відходу від королівської сім’ї, хто домігся кращого наприкінці?

Меган Маркл живе в Лос-Анджелесі, шукає інвесторів серед голлівудських політиків, озвучує документальні фільми Disney + і позиціонує себе як культурний голос “що пробудився”.

Принц Гаррі дав своїй сім’ї холодне плече, розриваючи зв’язки з бабусею, батьком і братом. За повідомленнями, він був пригнічений і відчуває себе пригніченим. Піком, можливо, був момент, коли він був знятий, читаючи “Томас Паровоз”.

Не потрібно бути генієм, щоб зрозуміти, кому це вигідно.

Останньою краплею було те, як принц Гаррі кинув свою бабусю і все, що вона зробила для Суспільства за останні 67 з гаком років, в автобусі, щоб дати Меган Маркл ще одну причину для карьєри.

Неначе це не було достатньо поганим, він зробив себе бовдуром, показавши своє невігластво з цього приводу. Цей епізод здивував. Виглядати безглуздо, здається, це те, що принц Гаррі практикує останнім часом.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: