ЗСУ відпрацювали знищення танків противника за допомогою гармат «Гиацинт-Б»

04.02.2022 0 By NS.Writer

Навчання показали — навіть за умови раптової атаки танків противника, нашій крупнокаліберній артилерії менше 4 хвилин на розгортання та відкриття вогню, пише defence-ua.com.

Розрахунки гармат “Гиацинт-Б” відпрацьовують відбиття атаки танків противника, фото – прес-служба 26 бригади

Один із дивізіонів 26-ої артилерійської бригади артилерійської бригади імені генерал-хорунжого Романа Дашкевича відбулись комплексні заняття із тактико-спеціальної підготовки.

Під час цих навчань артилеристи бригади тренувались зокрема відбивати раптову атаку танків противника, які наступають з фронту. Як показали ці навчання, навіть за умови раптової атаки нашим артилеристам потрібно навіть менше 4 хвилин, аби розгорнути гармати та відкрити вогонь по ворогу.

Розрахунки гармат «Гиацинт-Б» відпрацьовують відбиття атаки танків противника, фото — прес-служба 26 бригади

Окрім цього, наші артилеристи відпрацьовували питання організації служби, налагодження системи зв’язку та питань управління вогнем крупнокаліберної артилерії.

Зокрема, зв’язківці освоювали клавішно-дисплейний пристрій та навчали роботи в режимах FIX, ALE, HOP. Також — навчались безпечному поводженню з літій-іонними батареями та антенами до радіостанцій.

Артилеристи 26 бригади відпрацьовують налагодження зв’язку в польових умовах, фото — прес-служба 26 бригади

Окрім того, наші артилеристи відпрацьовували роботу з метеорологічною станцією в польових умовах, зокрема — вивчали її призначення, комплектність та порядок підготовки до роботи.

Відзначається, що усі завдання цих навчань були виконані на відмінно.

Артилеристи 26 бригади виконують необхідні заміри перед початком стрільби, фото – прес-служба 26 бригади


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: