ЗСУ можуть отримати британські ракети Brimstone Sea Spear

02.11.2021 0 By NS.Writer

Нова ракета Brimstone Sea Spear, яку розробляє британська компанія MBDA UK, може бути поставлена в Україну для забезпечення потреб Збройних сил України, пише novynarnia.com.

Про це повідомили в Департаменті військово-технічної політики, розвитку озброєння та військової техніки Міністерства оборони України, передає «Укрінформ» у п’ятницю, 29 жовтня.

«Британською компанією MBDA UK розробляється нова ракета Brimstone Sea Spear, яка у майбутньому, у тому числі, може бути поставлена в Україну для забезпечення потреб Збройних сил України», — йдеться у відповіді.

Нагадаємо, що раніше, британське видання The Times із посиланням на українського дипломата повідомило, що Велика Британія веде переговори з Україною про продаж їй зброї на тлі побоювань щодо можливого використання Російською Федерацією поточної газової кризи в Європі для подальшого захоплення українських територій.

Зокрема, йшлося про продаж Британією Україні ракет класу «земля-земля», розроблених MBDA UK, які можуть вражати багато цілей одночасно і будуть розміщені на суднах, що перебувають на озброєнні ВМС України.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: