Завершилось командно-штабне тренування Brave Band #1 у командуванні ЛитПолУкрбриг

14.02.2022 0 By NS.Writer

У Польщі в командуванні Литовсько-польсько-української бригади, яке базується в місті Люблін, завершилась друга частина командно-штабного тренування Brave Band #1, що відбувалося за підтримки інструкторів команди підтримки штабного навчання Національної гвардії штату Іллінойс зі Сполучених Штатів Америки, пише armyinform.com.ua.

— Brave Band #1 — це навчання, котре мало на меті вдосконалити синхронізацію дій усього особового складу багатонаціональної бригади, —повідомив командир ЛитПолУкрбриг полковник Збройних сил Республіки Польща Ярослав Мокшицький. — Тренування допомагає краще зрозуміти організацію штабу НАТО та побачити, яку роботу проводить кожна секція штабу в процесі планування. Під час навчання було створено план дій та видано спільний навчальний бойовий наказ для афілійованих підрозділів.

До навчання залучались практично всі секції багатонаціонального штабу бригади, а також військові інструктори з американського підрозділу національної гвардії. У рамках планування операцій військові застосовували відому в НАТО методику військового процесу ухвалення рішень (Military Decision Making Process).

З огляду на карантинні обмеження, зумовлені COVID-19, навчальний курс був повністю забезпечений необхідними цифровими засобами зв’язку та іншим необхідним обладнанням для успішної організації дистанційної роботи.

Вже наступного тижня в командуванні ЛитПолУкрбриг відбудеться етап підготовки бойового наказу афілійованим підрозділам.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: