З використанням сучасної системи імітації бою «Лазертаг» відбувається злагодження піхотинців

26.03.2021 0 By NS.Writer

На полігоні Міжвидового центру підготовки військових частин і підрозділів «Широкий лан» тривають заходи з відновлення боєготовності та проведення бойового злагодження підрозділів окремої мотопіхотної бригади імені Костя Гордієнка, пише armyinform.com.ua.

Як повідомив АрміяInform тимчасовий виконувач обов’язків начальника управління підготовки оперативного командування «Південь» Сухопутних військ ЗС України полковник Олександр Данилюк, наразі на ділянці тактичного поля полігону бойове злагодження проходять механізовані та танкові підрозділи бригади. Зокрема відпрацьовують тактико-стройові заняття з наступальної тактики на штатній техніці з використанням моторесурсів. Мета цих занять — виконання практичних питань організації бою, управління підрозділами під час ведення бойових дій та їх всебічного забезпечення.

— У процесі тренувань військовослужбовці бригади відпрацьовували навчально-бойові завдання з використанням сучасної системи імітації бою, зокрема системи двостороннього вогневого контакту «Лазертаг». Надалі планується проведення батальйонних тактичних навчань з бойовою стрільбою механізованих, танкових, артилерійських підрозділів з використанням БПЛА, засобів розвідки та РЕБ. Заплановано виконання вогневих вправ як вдень, так і вночі. Крім того, піхотинці повинні відпрацювати навчання з тактичних дій у наступі в урбанізованій місцевості, — відзначив полковник Олександр Данилюк.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: