Японський репортер визначає: щось дивне діється з графіком Путіна

03.09.2016 0 By Chilli.Pepper

Судячи з усього, Володимир Путін тримає щільний розклад. Проте, можливо, графік не такий жорсткий, як це видається, повідомляє washingtonpost.com.

Путін фуфло

Президент Росії Володимир Путін і виконуючий обов’язки глави Республіки Комі Сергій Гаплик під час зустрічі 17 серпня в Кремлі. (Фото: Олексій Нікольський / Супутник через AP)

 

Акійоші Комаки, шеф Москвого бюро японської газети Asahi Shimbun, останнім часом досліджував ряд фотографій, які розповсюдив Кремль, про зустрічі російського президента в серпні. Всі засідання проходили в тому ж темному, з дерев’яними панелями приміщенні в російському урядовому комплексі, хоча вони, згідно з заявою, відбуваються в різні дні.

Перша зустріч з виконуючим обов’язки губернатора Магаданської області Володимиром Пєчоним, як було сказано, датована 18 серпня. Ще одна зустріч з Ігорем Анатолійовичем Орловим з Архангельської області, відбулася 22-го. Наступна з губернатором Свердловської області Євгеном Куйвашевим, було повідомлено, сталася 23 серпня. Заключне засідання, згідно із заявою, мало місце 24 серпня з губернатором Московської області Андрієм Воробйовим.

Щось, здалося не зовсім правильним Комакі на цих фотографіях. Він став дивитися уважніше. І зрозумів, що на фотографіях з 18-го, 23-го і 24-го, олівці і папери на столі Путіна виявилися майже однаково, а часом і повністю ідентично розташовані.

Проте, вони були дещо але в іншому положенні 22-го. Як вони стрибнули назад на місце на наступний день?

Тоді взуття. У той час як Путін був одягнений однаково на всіх фотографіях, він явно був у іншій парі взуття на фотографії 22-го. Цікаво, що в той час як він, здається, носив іншу сорочку і краватку на фотографіях з 18-го, 23-го і 24-го, він, здається, носив ту ж сорочку і краватку (принаймі, дуже схожу комбінацію) на 22-му і 23-му.

Туфлі Путіна фуфла

Висновок Комакі, опублікованій раніше на цьому тижні, повідомляє, що три із зустрічей, ймовірно, мали місце 17 серпня або раніше, в той час як зустріч яка нібито була 22-го відбулася в інший день. Кремль тоді у шаховому порядку розповсюдив реліз фотографій в очевидній спробі змусити виглядати Путіна більш зайнятим, ніж він є насправді.

Це може вдарити багатьох, особливо у конспірологічній гілці Кремлелогів, і, можливо, так воно і буде. Але питання про версії офіційного графіка Путіна вже було піднято раніше. Багато зустрічей президента РФ проходять за закритими дверима, без будь-яких присутніх і репортерів, змушуючи новинні агентства покладатися на Кремль у своїй версії подій. Іноді, не всі впевнені, що ці події відбувалися так, як Кремль їх описує.

У минулому році, коли Путін взяв незрозумілу відпустку від публічних виступів, Кремль випустив його фотографії про проведення таких зустрічей в Кремлі. Однак виникла проблема: Місцеві ЗМІ вже повідомили, що зустрічі мали місце за тиждень до цього. Конспірологічно, чутки полетіли про те, що президент Росії зробив невдалу пластичну операцію. Деякі навіть задавалися питанням, чи він живий насправді.

Немає ніякого натяку на будь-що зловісне цього разу навколо події. Тоді, Комакі вказує на недавні цитати Дмитра Пєскова, прес-секретаря Путіна. “Чесно кажучи, я дивлюся на графік роботи [Путіна] до 1 вересня, і я не бачу, час для відпочинку, на жаль”, розповів Пєсков РІА Новинам наприкінці червня.

Lenta.ru зазначила в той час, що Путін рідко йде на офіційні канікули – в останній раз взяв розрекламовану перерву в 2014 році, коли подорожував у Сибіру на свій 62-й день народження. У 2015 році Путін знайшов час, щоб провести короткі вихідні в Сибіру зі своїм другом, колишнім прем’єр-міністром Італії Сільвіо Берлусконі.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: