Японські майнери розглядають сонячну енергію як “єдиний шлях”, для збереження прибутковості

11.03.2018 0 By Chilli.Pepper

Японія розглядає зелену енергію для майнінгу, повідомляє beat.

Кріптовалютні майнінгові ферми намагаються знизити витрати і споживати якомога меньше енергії, але іноді це дуже складне завдання. Японські майнери намагаються використовувати поновлювані джерела енергії, роблячи майнінговую діяльність більш сталою у довгостроковій перспективі.

Сабуро Такашаші, аналітик з безпеки у Kansai Electric Power, каже:

Це час для імпровізації, майнінг не зникне у найближчі 100 років, ефективні поновлювані джерела енергії – єдиний спосіб, який зробить кріптовалютний видобуток прибутковим у майбутньому.

Майнінг криптовалют, якщо його не зупинити, потенційно може призвести до екологічної катастрофи і серйозної кризи ресурсів.

Споживання електроенергії біткоіном

У всьому світі менше 1% від загальної енергії споживається для розробки кріптовалютних систем. Проте, експерти заявляють, що, у міру того як кріптомонети накопичуються, так само накопичуються і екологічні проблеми. Якщо підприємства не знайдуть спосіб зменшити вплив на землю через сталі ресурси, це може стати проблемою для наступних поколінь.

Проте, Kumamoto Energy сподівається на більш стійке і більш екологічне майбутнє, яке не виключає використання кріптовалютного видобутку.

Компанія створила філію під назвою OZ Mining з метою використання надлишкової потужності, що генерується на сонячних електростанціях для майнінгових робіт. Компанія також буде працювати з іншими японськими електроенергетичними підприємствами для запуску “мега-сонячних установок” у префектурі Кумамото.

Kumamoto Energy також розробляє і готує до продажу екологічно чисті системи, які, за їхніми словами, дуже ефективні при розробці кріптовалютного видобутку, такого як Bitcoin.

Енергетична компанія очікує, що як тільки вони вийдуть в онлайн, інші компанії наслідуватимуть цей приклад, зробивши більш доступною і прибутковою діяльність для місцевих майнерів.

Японія і “Кумамото-Енерджі” роблять все можливе для підвищення ефективності енергії, що використовується у діяльності з кріптовалютного видобутку. Сучасні проблеми в аспектах чистої енергії складні. Вона дорожче, ніж традиційні джерела енергії, розподілена нерівномірно і все ще розробляється з великим успіхом.

Карта вартості видобутку 1 BTC у світі


 

Вартість видобутку 1 BTC в Японії є однією з найдорожчих в світі, а використання сонячної енергії може значно знизити ці витрати.

Як тільки ці проблеми будуть вирішені, а використання поновлюваних джерел енергії зросте, майнінговая діяльність буде більш рентабельною, менш шкідливою і готовою до поширення у всьому світу.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: