Японське село планує провести ICO, щоб відродити свою економіку

22.11.2017 0 By Chilli.Pepper

Місцеве самоврядування японського села Нішіавакура в префектурі Окаяма планує запустити початкову пропозицію монет (ICO) як спосіб підвищити свою економіку, повідомляє cointelegraph.

Місцева влада співпрацюватиме з технологічним провайдером блокчейну як своїм партнером в компанії.

Урядування Нішіавакури все ще знаходиться на стадії планування того, як буде проводитись ІCО. Проте, місцеві чиновники не зацікавлені в використанні платформи Ethereum і Waves у цьому процесі. Гроші, отримані від ІСО, призначені для фінансування проектів, спрямованих на вдосконалення життєвої інфраструктури села.

Компанія моделює свої розробки блокчейну з основної криптовалюти Біткоін для різних цілей. Нові ланцюги, розроблені фірмою, можуть бути підключені до Bitcoin Blockchain для додавання міток живого відстеження часу. Одна з можливих слабких особливостей блокчейну розробника, полягає у тому, що вони повністю залежать від Amazon Web Services для зберігання даних, що є досить централізованим підходом.

Позитивні погляди японців на ICO та цифрові валюти

План місцевого самоврядування Нішівавакури для проведення ICO показує, що люди в Японії більш відкриті щодо нової моделі фінансування. Проте відсутність ясної нормативної бази для охоплення ІСО може стати основною перешкодою для успіху запланованої програми.

У випадку невдачі, уряд може мати ще інші варіанти для збільшення необхідного капіталу, наприклад, прохання про підтримку з боку національного уряду та пошук інвестицій з приватного сектора. Проте, слід зазначити, що поки невідомо чи будуть місцеві посадовці просувати заплановане ICO чи скасують його.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: