ВПС США продовжують просувати стратегію науки і техніки

16.05.2020 0 By Chilli.Pepper

Навесні 2019 року ВПС США оприлюднили науково-технічну стратегію Повітряних Сил, щоб забезпечити постійну технологічну перевагу над державними конкурентами, що швидко розвиваються у 2030 році і в наступний період, завдяки майбутнім технологічним дослідженням і перетворенню нових технологій у концепції трансформації бойових дій. За минулий рік ВПС домоглися великих успіхів у реалізації ключових частин стратегії, повідомляє spacewar.

“Кроки, які ми робимо, мотивовані стратегічним баченням ВПС, яке домінує у часі, просторі та складності в усіх діючих сферах, щоб задовольнити потреби військових сьогодні та забезпечити неперевершені, передові можливості протягом десятиліть у майбутньому”. сказав Тимофій Сакуліч, керівник виконавчої влади AFRL (Лаболаторія Дослідженнь ВПС США) у реалізації стратегії ПС S і T (Науки і Техніки).

“Досягнення впродовж минулого року дозволили домогтися величезних успіхів у відповідь на заклик стратегії до дії та заклали критичну важливу основу для повного досягнення наміру стратегії”.

ПС замовляє перші програми Vanguard (Авангард)

Щоб розвинути і надати стратегічні можливості для трансформації, ВПС збирають цілеспрямований портфель ідеї, інвестиції і партнерства, які сприятимуть трансформаційним військовим рішенням. У листопаді ВПС оголосили про перші три “Авангарди”, які є пріоритетними дослідницькими ініціативами щодо вдосконалення систем озброєння і концепцій зі зобов’язанням виробництва.

Потім у лютому ВПС призначили виконавчих директорів програми для розробки та реалізації стратегії придбання для кожної програми. Три інноваційні програми – “Золота Орда”, Супутник навігаційних технологій-3 (NTS-3) і Skyborg – розширюють межі, об’єднуючи кілька технологічних компонентів, щоб надати можливості, які змінюють гру, що охоплюють кілька областей і міждисциплінарні рішення.

Новий, попередній TCO, створений для керівництва портфелем S і T

Військово-повітряні сили створили нове Бюро з трансформаційних можливостей (TCO) при Виконавчому директорові з технологій (TEO) для полегшення нових, трансформаційних S та T бізнес-процесів, включаючи експерименти та управління прототипами “Авангардів”.

Новий підхід до викликів на ринку технологій розширює доступ до бізнес-спільноти S & T через AF Explore (ПС Дослідження)

Air Force Explore, унікальний заклик до ідей, оприлюднений у вересні 2019 року для просування стратегії S і T, демонструє новий, більш ефективний спосіб представити оборонні виклики на національному ринку і взаємодіяти з потенційними діловими партнерами. У цьому новому підході AF Explore протестував кілька галузевих практик, таких як короткі документи для представлення ідей, особисті зустрічі і контракти, що налаштовуються, які економили час і гроші у порівнянні з традиційними процесами придбання. Очікується, що перші нагороди будуть оголошені у період з травня по червень цього року.

Внутрішній заклик до руйнівних можливостей для стимулювання прикладних досліджень

У січні 2020 року AFRL запустив конкурс “Посів S і T для руйнівних можливостей”, щоб зібрати ідеї серед людських ресурсів AFRL. Ця внутрішня опція дає авіаторам можливість отримувати до 5 мільйонів доларів в рік на фінансування “ідей високого ризику / високої віддачі”, використання зовнішніх партнерських зв’язків і створення чудових нових можливостей для майбутніх військових сил.

Новий саміт Warfighter-Technology поєднує пріоритети підприємств ПС і майбутні потреби військових

Щоб гарантувати, що бійці постійно оснащені кращими технологіями. AFRL, MAJCOM і AFWIC співпрацюють, щоб запустити WARTECH, можливість для майбутніх планувальників сил і технічних експертів об’єднати зусилля для вирішення важливих технологічних завдань. Цього літа спільноти оперативників і збирачів зберуться на перший саміт WARTECH, щоб визначити пріоритетність демонстраційних програм за передовими технологіями (6.3) і спланувати потреби у фінансуванні.

Консолідація бюджету сприяє трансформаційному, багатодисциплінарному портфелю S та T.

ВПС рекомендував реструктуризувати передові технології розвитку науки та технології (S і T); Елементи Програми розвитку, випробувань та оцінювання (RDT & E) (PE) для забезпечення більш легкого фінансування мультидисциплінарних технологій. Починаючи з 21 лютого, нова структура ПП для ВПС S та T RDT & E має потенціал забезпечити ВПС та Конгрес підвищеною прозорістю та кращим узгодженням інтегрованих технологічних рішень, що є ключовими для створення майбутньої сили.

Сучасні підходи залучають майбутні людські ресурси

Щоб продовжувати залучати талановитих фахівців, чиновники ВПС реалізують різні ініціативи по  забезпеченню більш гнучкого людського капіталу. Військово-повітряні сили залучають рекрутерів, використовують сучасні рекрутингові платформи, такі як LinkedIn, і застостовують спеціальні органи для отримання ключового досвіду у критичних технологічних областях.

Рішення “Service to Connect“, розроблені для кращого виявлення нових партнерських відносин та можливостей для інновацій

Військово-повітряні сили співпрацюють з експертами комерційної галузі, щоб потенційним партнерам було легше взаємодіяти з експертами на науково-технічному підприємстві ВПС і зв’язуватися з ними. Бета-тестування планується почати влітку 2020 року.

Збільшення кількості центрів досконалості розширює присутність ПС S і T

Для розвитку нинішніх та майбутніх робочих ресурсів у галузі S та T, AFRL співпрацює з кількома університетами для створення нових Центрів досконалості (COE), де студенти та викладачі проводять передові дослідження у найвищих пріоритетних сферах інтересів ВПС. Такі Центри оборонних співробітників зміцнюють внутрішні можливості та науково-технічні послуги, підтримують зв’язки з науковими колами та надають шляхи для працевлаштування нових працівників. Наразі AFRL фінансує дев’ять Центрів, два з них, запущені у 2019 році та два відкриються в 2020 році.

Постійні зусилля з модернізації забезпечують повну реалізацію стратегії

Військово-повітряні сили нещодавно висунули кілька ініціатив, які забезпечать подальшу успішну реалізацію стратегії науки і техніки. Деякі з цих зусиль включають розширені можливості моделювання і симуляції; скоординовані зусилля з модернізації цифрових можливостей і процесів; і акцент на заміну застарілих ІТ-рішень на можливості прийняття бізнес-рішень на основі даних.

Щоб забезпечити ефективність, ВПС представили ці підходи до реалізації стратегії для незалежної перевірки, до якої увійшли досвідчені керівники в області інновацій і технологій з уряду, промисловості та наукових кіл, і створили наукову консультативну комісію ВПС Quick Look, щоб допомогти сформувати вибір і управління майбутнім “Авангардом”.

Рухаючись вперед, ВПС будуть постійно спиратися на передовий досвід галузі, наукових кіл та інших урядових лідерів, щоб убезпечити країну і забезпечити успіх наших майбутніх військових сил.

 


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: