Військово-повітряні сили РФ вочевидь повільно але розвалюються

14.06.2016 0 By Chilli.Pepper

У четвер Росія заземлила весь парк Су-27, який, як вважають, складає понад 300 одиниць, після того, як реактивний літак з російської акробатичної команди розбився і загинув пілот.

ВПС РФ розвалюються

(РІА Новини / Reuters) Путін йде дивитися військові навчання після прибуття на Кирилівській полігон.

 

Останній інцидент наступний у черзі смертельних аварій, який продовжує підкреслювати військові негаразди технічного обслуговування і модернізації РФ.

У березні Росія вивела велику частину своїх кращих пілотів з Сирії незважаючи на те, що вони «залишили деякі важливі військові завдання незавершеними», як наприклад оточення Алеппо, сказав Джефф Уайт, співробітник оборони Вашингтонського інституту близькосхідної політики, виданню Business Insiderраніше.

Із вилученням президентом Росії Володимиром Путіним з Сирії, російські літаки провели ряд трюків високого профілю, в тому числі імітацію нападу на військовий корабель США «Дональд Кук» і проскочення «трюком топ-ган» над розвідувальним літаком США, який виконував звичайне патрулювання над Балтійським морем в міжнародному повітряному просторі.

ВПС РФ розвалюються

(ВМС США) Су-24 атакує з повітря військовий корабель США «Дональд Кук».

 

Більш того, Російський новий Т-50 (також відомий як ПАК ФА) був помічений пролітаючим над Кримом у рамках Авіадарцу, російської версії Red Flag, навчання керовані військово-повітряними силами США, які готують бійців у реалістичних сценаріях.

Політ Т-50 над Кримом відбувся як особливо нахабний через нелегальну російську анексію Криму від України у 2014. І в той час як тактика була ідеальною у підходах до пропагандистських цілей, реактивний літак не витримує більш ретельного розгляду.

Справа в тому, що Т-50, перший по-справжньому новий планер розроблений в Росії протягом певного часу, був створений із проблемами в свому розвитку. Росія регулярно рекламує літак як «винищувача п’ятого покоління», але як зазначає співробітник IHS (агенція технологічної експертизи та аналітики) Джейн, винищувач п’ятого покоління це тільки ім’я.

Конструкція не дозволяє адекватно інтегрувати авіоніку і адаптаційні характеристики стелс, які уособлюють справжні платформи п’ятого покоління, як в Америці F-22 Raptor і F-35 Lightning II.

ВПС РФ розвалюються

(Wikimedia Commons) Російський Т-50.

 

Т-50 не зміг справити враження на авіашоу у Сінгапурі, настільки, що Індія вирішила відмовитись від їх версії винищувача, посилаючись на недоліки у двигунах і високі витрати.

Замість цього, цілком імовірно, що проліт Т-50  над Крим був ще одним виразним рухом в пропагандистських цілях, щоб показати, що Росія має розвинені і потужні військово-повітряні сили, незважаючи на свідчення про зворотне.

Повідомляє Yahoo.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: