Винахідник із Херсона створив годинник за романом Верна та зібрав на Kickstarter $70 тысяч за 11 днів

11.10.2021 0 By NS.Writer

Уродженець Херсону спроєктував підводний годинник, пише dev.ua.

Херсонський винахідник Фред Бехер створив годинник для дайвінгу Horizon і зібрав на нього майже $70 000 за 11 днів на краудфандинговій платформі Kickstarter.

Першочергова мета винахідника складала $22 000. Наразі йому задонатили 163 людини.

Винахідник пише, що спочатку створив дизайн годинника, а потім почав моделювати його деталі на 3D-принтері.

Годинник має дві версії циферблата, пише винахідник. Один — для корпусу з нержавіючої сталі з шорсткою текстурою в центральній частині, інший — для бронзового корпусу з візерунком в центральній частині.

Годинник має свою «фішку» — це срібна монета, встановлена під сапфіровим склом. «Коли ви дивитеся на задню кришку, то відчуваєте глибину. Але варто тільки доторкнутися і ви розумієте, що це невелика хитрість, і задня кришка насправді гладка», — пише Фред.

Годинник буде доступним в кількох варіантах: «Егейський синій», «Лососевий пісок», «Червоний кардинал» тощо. Фред створив годинник під враженням від роману письменника Жюля Верна «20 000 льє під водою», запозичивши звідти елементи дизайну.

Ціна годинника — від $349 до $419, залежно від курсу долара. Доставка годинника покупцям запланована на квітень 2022 року.

У своєму профілі на Kickstarter, Фред зазначив, що виріс в Херсоні, в родині дизайнерів та архітекторів. З 2013 року він «створив понад 100 дизайнів для 20 брендів». Запустити власний годинниковий бренд його надихнуло нещодавнє батьківство.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: