Військові врятували від холоду й розчистили понад 700 км доріг

20.02.2021 0 By NS.Writer

Унаслідок негоди, яка вирує в Україні, у сніговій пастці опинилися декілька сотень населених пунктів. На прохання голів територіальних громад командири військових частин Командування Сил підтримки Збройних Сил України не залишилися байдужими й надали необхідну допомогу для боротьби зі сніговою стихією.

Як пише armyinform.com.ua, про це повідомляє служба зв’язків з громадськістю КСП ЗС України.

Зазначається, що тільки за минулі три доби відновлено сполучення між населеними пунктами Барської територіальної громади (Вінницька область), Дубенської (Рівненська область) та Кам’янець-Подільської (Хмельницька область). Загалом військові Командування Сил підтримки ЗСУ звільнили зі снігового полону 18 населених пунктів і розчистили понад 700 кілометрів доріг до віддалених містечок і сіл.

Військовослужбовці окремого полку підтримки врятували від холоду мешканців 20 багатоквартирних будинків, дітей трьох дошкільних та одного загальноосвітнього навчальних закладів, забезпечивши електроживленням цілий мікрорайон Білгорода-Дністровського.

Для подолання стихії залучили шість одиниць важкої інженерної техніки Сил підтримки, зокрема дві одиниці БАТ-2 (броньований шляхопрокладач).

Снігові опади в переважній частині регіону припинилися, але внаслідок сильного вітру на окремих ділянках доріг знов утворюються перемети. У разі потреби техніка повністю готова до роботи.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: