Відкрийте другий фронт!

12.03.2022 0 By NS.Writer

Цікавий пост поширив у соціальних мережах український письменник Володимир Даниленко.

Незважаючи на всю її несподіваність, ця ідея має право на існування, її варто обговорювати та сприймати з усією повагою.

Кожна нова ідея викликає спершу шок, і не завжди сприймається дружньо, чи навіть спокійно. Я сподіваюся на мозковий штурм нації, який допоможе нам отримати перемогу над таким підступним ворогом, як РФ, тому й пропоную його думки нашим читачам на шпальтах ресурсу Newssky

З повагою, Володимир Сердюк

Володимир Даниленко

Це не просто війна Росії з Україною. Це війна людяності і людиноненависництва, авторитаризму і демократії, війна темряви і світла, в якій Україна захищає цінності західної цивілізації.

Тому західним країнам не треба ховатися за полохливими законами, виправдовуючись, що вони не будуть воювати за Україну, яка не в НАТО.

Ми будемо воювати запекло до кінця, як воювали сотні років. Ми вільнолюбива і сильна нація.

Але якщо впаде Україна, наступними жервами кремлівського параноїка, який очманів у своєму бункері, стануть Польща, країни Балтії, Німеччина, Франція, Великобританія та інші країни Європи.

Зараз в Україні вирішується доля європейської і, в цілому західної цивілізації, першим форпостом якої ми є.

Тому, як у роки Другої світової війни, відкрийте другий фронт.

Ваші літаки останнього покоління значно переважають російські. Ваші системи протиповітряної оборони можуть захистити наше небо.

Ми не просимо вас вводити наземні війська. Ми самі знищимо сухопутні війська другої армії у світі. Але допоможіть нам у небі.

Сьогодні лише санкцій недостатньо. Росія зупиняється там, де її зупиняє кулак.

Допоможіть нам у повітрі. Це врятує Європу від загрози, яка нависла над нею.

Відкрийте другий фронт!

Ексклюзив


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: