Командний центр секретної служби виселено з вежі Трампа через грошову суперечку

04.08.2017 0 By Chilli.Pepper

Просто бізнес, бейбі.

Настійна вимога президента Трампа щодо збереження прямого володіння свєю власністю та бізнесом створює досить неприємні та, можливо, неетичні ситуації на регулярній основі, повідомляє gizmodo.

Але цей останній звіт справді неперевершений.

Організація “Трамп” хотіла отримати більше грошей за командний офіс, який Секретна служба використовує для захисту будинку президента, і останні не могли погодитися. Тепер, деталі безпеки президента вийшли на загал.

За повідомленням “Вашингтон Пост”, після того, як Трамп став президентом, він не повернувся до Трамп-Тауер, але його дружина Меланія та син Баррон залишилися там до переїзду у Вашингтон у червні. Але Секретна служба все ще вважає, що хмарочос повинен бути будинком Трампа, і він повинен бути захищений. Не говорячи вже про те, що це великий золотий символ, який представляє весь Трамп, і тому є потужною метою для терористичної діяльності. Люди президента вирішили скористатись цією безпекою інших локаторів, тому що він хоче більше грошей.

Технічно Трамп не контролює свою компанію на даний момент. Він поставив своїх тупих синів, відповідальними за організацію, за допомогою тіньової зволікаючої довіри. Наскільки відомо, Сам не мав нічого спільного з видаленням секретної служби з командного пункту, розташованого на один поверх нижче його золотої резиденції. Згідно з повідомленням, Секретна служба перенесла свій операційний центр на 50 поверхів нижче на початку червня. Командний пункт тепер є трейлером на тротуарі.

Службовці Секретної служби повідомили в понеділок, що вони все ще тримають надію на досягнення угоди, щоб повернутися в башту. Проте прес-секретар компанії Trump Organization Аманда Міллер заявила журналістам, що “було взаємно визначено, що для секретної служби буде більш рентабельно та логістично орієнтуватися на оренду місця в іншому місці”.

“Протягом цього процесу не було ніякого впливу на план безпеки, розроблений секретною службою”, – сказала прес-секретар секретної служби Катерина Мілхоан. Але колишній службовець секретної служби, який виступає на умовах анонімності, заявив, що цього не буде. “Це схоже на те, що захисник футбольної гри насправді знаходиться на іншому стадіоні, ніж там, де грають гру”, – сказали вони. Найбільший страх полягає в тому, що радіосигнали між агентами та командою можуть бути розірвані або перехоплені.

Платники податків у багатьох випадках постраждали від витрат на захист Трампа. У травні виплата Нью-Йорка за захист вежі становила 308 000 доларів на день. Військові також мають командний пункт у вежі, який коштує 130 000 доларів на місяць. Під час кампанії Трамп літав повсюдно на власному літаку. У вересні він виставив рахунок секретній службі на $1,6 млн. за місця на його літаку. Хоча уряд традиційно відшкодовує витрати на проїзд кампанії за свою безпеку, Трамп перебував в унікальному становищі, для прямого прибутку.

У грудні Politico повідомив, що Trump Tower рекламується як “Найкраща цінність у найбезпечнішій будівлі на Манхеттені”, а секретна служба була включена в список “нової послуги”.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: