Велика Британія передає Україні техніку та обладнання для пожежників

21.03.2022 0 By NS.Writer

Британія передає Україні техніку та обладнання для пожежників. Про це 21 березня повідомляє посольство Великої Британії в Києві, пише radiosvoboda.org.

«Колона з 22 одиниць техніки, укомплектована понад 6000 одиниць пожежно-рятувального обладнання, наближається до українського кордону на підтримку вогнеборців в Україні», — інформують у посольстві.

За словами британських дипломатів, це — найбільше пожертвування пожежно-рятувального обладнання від Великої Британії.

«Воно стало можливим завдяки спільним зусиллям британської Пожежної служби, благодійних і професійних пожежних організацій, а також Уряду Великої Британії», — повідомляють у посольстві.

Станом на 17 березня, за даними ДСНС, через агресію Росії проти України загинули 19 українських рятувальників.

Масштабна війна Росії проти України триває 26-й день. Росія називає це «спеціальною військовою операцією з демілітаризації та денацифікації України».

Російські війська завдають авіаударів по ключових об’єктах військової та цивільної інфраструктури, руйнуючи аеродроми, військові частини, нафтобази, заправки, церкви, школи та лікарні. Обстріли житлових районів ведуться з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет. Колони бронетехніки російської армії намагаються оточити Київ та кілька обласних центрів неподалік російського кордону.

Як раніше писав Newssky, «Розвідка вважає, що російська еліта „розглядає можливість відсторонення Путіна“».


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: