В українських лікарнях CUBA BUBA встановлює ігрові квести для маленьких пацієнтів

10.11.2020 0 By Chilli.Pepper

З 2017 року дизайн-студія Декор Кузнєцова та Фонд Влади Брусилівської об’єдналися для проекту CUBA BUBA, який перетворює дитячі лікарняні палати по всій Україні на сенсорні країни чудес для маленьких пацієнтів.

Кожен модуль зі зручними сидіннями, куточками для читання і навіть курантами під відкритим небом компактний і призначений для відпочинку і розслаблення дітей під час проходження різних процедур, повідомляє thisiscolossal.

Група недавно встановила свою шосту версію, «CUBA BUBA SUNNY», в якій є кімната з полками, повна зелені і скульптур. Під світлом підвішено різьблену стелю, що прикрашає еклектичну колекцію унікальним візерунком. Щоб надихнути на гру, фасад більш ранньої конструкції повністю складався з отворів, що дозволяло дітям намотувати мотузку по всій конструкції у яскраву павутину.

CUBA BUBA не має фіксованого дизайн-проекту – кожен модуль неповторний.

Команда запрошує до співпраці окремих меценатів, приватні компанії та громадські організації. Серед форм підтримки CUBA BUBA: фінансування або співфінансування,  матеріально-технічна допомога, волонтерство, інформаційне партнерство.

Більш детальну інформацію та зображення ігрових споруд можна знайти на сайті CUBA BUBA.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: