В Україні знімуть документальний фільм про національний парк, де мешкають зубри

15.01.2021 0 By NS.Writer

«Долина зубра» — це унікальна лісова екосистема в карпатському регіоні. Попри красу і надзвичайну цінність українських Карпат, досі немає якісного висвітлення «дикого життя» в гірській місцевості. Саме тому студія Explorer Life обрала цю локацію для створення документального фільму про дике довкілля, життя якого, на їхній погляд, буде відкриттям для українського глядача.

Про це пише ain.ua.

Команда кінопроекту планує не просто зняти звичайну репортажну зйомку локації, а повністю передати глядачам особливості місцевості. Тому учасники проекту мають професійні знання з біології, розуміють поведінку тварин, володіють навичками зйомки дикої природи та мають досвід організації багатоденних гірських експедицій.

Старт зйомок заплановано на березень наступного року після проведення фандрейзингової кампанії. До неї можна долучитися за посиланням.

Місцевість розташована у поздовжній долині урочища, яка якнайкраще підходить для проживання стада диких биків. Серединний хребет суттєво віддалений від цивілізації: він наче вклинюється углиб посеред інших гір, також диких і зарослих. На схилах урочища можна зустріти козуль, а трошки вище розміщенні пункти підгодівлі оленів. Через активні зграї вовків, слідами яких просто всіяна вся долина, зубри дуже полохливі. Життя вирує у цій місцевості.

Слідкувати за гірськими експедиціями знімальної групи можна за посиланням. Новина підготовлена за підтримки Українського Культурного Фонду.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: