В Угорщині та Іспанії розпочав роботу сервіс доставки Rocket

21.12.2021 0 By NS.Writer

Український сервіс доставки їжі Rocket розпочав роботу в Угорщині (Будапешт) та Іспанії (Гранада, Памплона, Ла-Корунья). Про це AIN.UA розповіли у компанії.

– Як повідомляють у компанії, в Угорщині до Rocket вже приєдналися близько 100, а в Іспанії — більше 250 ресторанів. На етапі запуску доставка є безкоштовною, не залежно від суми замовлення.

– На нових ринках, кур’єри Rocket працюватимуть на електричних транспортних засобах, а також велосипедах, щоб мінімізувати забруднення повітря та шум.

– Крім цього, кур’єрам в Іспанії компанія пропонує працевлаштування за безстроковим контрактом, укладеним за вимогами Riders Law. Це фултайм-співробітники Rocket.

– Rocket також продовжив експансію у Франції й почав працювати у столиці Провансу — Марселі, який став четвертим містом в країні для Rocket.

На сьогодні, Rocket працює вже у 8 європейських країнах (Україна, Нідерланди, Греція, Кіпр, Франція, Португалія, Іспанія та Угорщина) та загалом у 44 містах. Першою країною за межами України, де Rocket запустив доставку, став Кіпр. У квітні 2021 року Rocket вийшов на ринок Нідерландів. Протягом року Rocket запустив доставку у Греції, Франції та Португалії.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: