В Індії грабіжники натренували домашніх мавп обкрадати перехожих

05.09.2021 0 By NS.Writer

Схема працювала недовго ㅡ всю «банду» схопила поліція, пише Telegram-канал Lost in India.

Поліція Делі затримала двох чоловіків, які за допомогою домашніх мавп грабували перехожих. Вони натренували тварин нападати на людей, викрикуючи та стрибаючи навколо жертв. Поки люди панікували, ділки хапали в них гаманці або телефони.

Дрібні грабунки продовжувались, поки чоловіки не наскочили на місцевого адвоката. Постраждалий зателефонував у поліцію та розказав, що йому погрожували двоє невідомих із мавпами, які забрали в нього 6 тисяч рупій готівкою (близько 2,2 тисячі гривень).

Щоб знайти грабіжників правоохоронці розгорнули цілу операцію — перевірили безліч систем відеоспостереження у районі та направили інформаторів для збору даних. І банду у складі двох чоловіків та двох мавп таки заарештували.

Поліцейські виявили, що ділки працювали музикантами на весіллях та інших заходах. Своїх мавп вони спіймали у джунглях, приручили їх і навчили шахрайському майстерству. Чоловікам висунули обвинувачення у пограбуванні людей та експлуатації тварин, а їхніх хвостатих спільників відправили до SOS-центру дикої природи.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: