«Укрпошта» та «Нова пошта» відновлюють доставку з AliExpress

14.06.2022 0 By NS.Writer

З 15 червня українці знову зможуть замовляти товари з онлайн-магазину AliЕxpress із доставкою «Новою поштою» та «Укрпоштою», пише forbes.ua.

Ілюстративне фото

Ключові факти

Користувачі знову зможуть замовляти доставку товарів з AliExpress одразу із сайту у зручне відділення або поштомат «Нової пошти», повідомила компанія.

Для цього потрібно вказати опцію AliExpress Standard Shipping та на карті обрати найближче працююче відділення/поштомат, пояснив СЕО «Нова пошта Глобал» Юрій Беневитський.

Посилки доправлятимуть через одну з європейських країн і потім в Україну «Укрпоштою», повідомив гендиректор «Укрпошти» Ігор Смілянський.

«На старті — 14 областей. Але якщо ви живете в одній зі східних областей, яку поки що не відкрив „Алі“, ви можете замовити посилку на знайомих, а вони вже надсилатимуть вам її в будь-який куточок України, де працює „Укрпошта“ (а ми працюємо у всій країні)», — пояснив він.

Контекст

З 15 червня доставка з AliExpress буде доступна для Вінницької, Житомирської, Івано-Франківської, Київської, Кіровоградської, Львівської, Полтавської, Рівненської, Сумської, Тернопільської, Хмельницької, Черкаської, Чернігівської та Чернівецької областей.

До початку війни AliExpress очолював рейтинг популярних закордонних інтернет-магазинів українців. Зокрема, клієнти «Нової пошти» за день замовляли в середньому близько 2,6 т товарів із AliExpress.

З 12 травня «Нова пошта Глобал» відновила доставку замовлень з iHerb — американського онлайн-магазину косметики та парфумерії.

Читайте також на Newssky «Слово на П’ятидесятницю: про роль Духа Святого в нашому житті» та дивіться на YouTube-каналі «Нудний Пенс».


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: