Укроборонпром провів переговори з провідними американськими оборонними компаніями

13.08.2021 0 By NS.Writer

Команда Державного концерну «Укроборонпром» відвідала США, де провела низку робочих зустрічей та двосторонніх переговорів із провідними американськими оборонними компаніями.

Як пише armyinform.com.ua, про це повідомляє пресслужба Укроборонпрому.

Поїздка відбулася в рамках підготовки візиту Президента України Володимира Зеленського до Сполучених Штатів Америки та за підтримки Посольства України в США спільно з U.S.-Ukraine Business Council (USUBS).

«Ухвалення законопроєкту № 3822 та реформа державного ОПК відкривають нові можливості для військово-технічної співпраці з нашими стратегічними партнерами. Залучення інвестицій, трансфер технологій та спільні підприємства для зміцнення української оборонки, а також посилення спільних позиці на глобальному ринку озброєння — це ті кроки, які ми пропонуємо нашим колегам у США», — зазначає генеральний директор Укроборонпрому Юрій Гусєв.

У Концерні переконані, що візит Президента України до Вашингтона, який заплановано на 30 серпня поточного року, відкриє нові можливості та дасть змогу перейти на більш високий рівень співпраці наших країн, зокрема в оборонній сфері.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: