«Укроборонпром» підписав угоду з Babcock для розвитку ВМС ЗСУ

21.09.2021 0 By NS.Writer

Державний концерн «Укроборонпром» підписав угоду про співпрацю з міжнародною групою компаній Babcock International щодо розширення спроможностей Військово-Морських Сил України.

ns(6)

Підписання угоди між Укроборонпром та Babcock International. Вересень 2021

Про це повідомляє Мілітарний з посиланням на компанію Babcock International.

Угоду було підписано у Лондоні під час Міжнародної виставки оборонних технологій DSEI-2021.

Проводив переговори генеральний директор Укроборонпрому Юрій Гусєв у присутності міністра з питань оборонних закупівель Великої Британії Джеремі Квіна.

Babcock International працює у сфері оборонної, аерокосмічної промисловості та безпеки.

Компанія має хороші можливості для підтримки амбіцій України щодо UNCEP, маючи багату історію проєктування, будівництва та управління інтеграцією деяких з найбільш складних кораблів у світі.

Інтеграцією від невеликих бойових катерів і рятувальних суден до морських патрульних суден і авіаносців, зі значним досвідом будівництва, ремонту та управління сучасними об’єктами верфей і військово-морських баз.

Документом передбачається співробітництво та спільна реалізація українських військово-морських проєктів — у рамках програми розширення спроможностей ВМС ЗСУ Ukrainian Naval Capabilities Enhancement Programme (UNCEP).

Підписання даної угоди сприятиме ефективному виконанню тристороннього Меморандуму щодо реалізації програми UNCEP, підписаного 21 червня в Одесі, між Міністерством оборони України, урядом Великобританії та компанією Babcock.

«Наша співпраця стане драйвером відновлення суднобудівної галузі України», — зазначив генеральний директор Укроборонпрому Юрій Гусєв.

Своєю чергою, генеральний директор компанії Babcock Девід Локвуд також висловив упевненість в ефективності подальшої взаємодії:

«Ми маємо команду експертів, які працюють над тим, аби взаємодія з українськими субпідрядниками та урядовими структурами швидко вдосконалювалась, а разом із тим покращувалась і підтримка сучасного Військово-морського флоту та морської інфраструктури в Україні».


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: