Український V-Art залучив $350 тисяч інвестицій

26.12.2021 0 By NS.Writer

Український стартап в галузі цифрового мистецтва V-Art залучив інвестиції у розмірі $350 000. Про це AIN.UA розповіли представники стартапу.

– Інвестиції залучені в рамках раунду pre-seed. Серед інвесторів: американський економіст Едріан Сливоцький та український венчурний фонд SID Venture Partners.

– V-Art — платформа для демонстрації, продажу та колекціонування цифрового мистецтва, запущена у 2020 році. Як зазначають представники стартапу, команда має на меті подолати розрив між світами фізичного та цифрового мистецтва.

«У V-Art ми побачили команду, яка має унікальну суміш технічної ї юридичної експертизи, знання арт-ринку, а наперед усього вони наполегливо тривалий час развивають свою ідею. У випадку з командою V-Art саме ці фактори призвели до фінального рішення GPs», — коментують інвестицію у SID Venture Partners.

– Раніше стартап отримав грант у розмірі $25 000 від Українського фонду стартапів. Крім цього, V-Art посів перше місце на Creative Business Investor Pitch та брав участь у Web Summit за програмою Beta.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: