Український стартап GetOrder залучив ангельські інвестиції

08.10.2022 0 By NS.Writer

Український стартап GetOrder, який інтегрує платформи доставки їжі з POS-системами, отримав ангельські інвестиції від Олександра Ремінного, директора українського офісу UiPath. Сума угоди не розголошується. Про це AIN.UA повідомив засновник та CEO стартапу Сергій Чайка.

CEO стартапу Сергій Чайка, фото надане спікером

На початку літа 2022 року стартап брав участь у преакселераційній програмі в школі Startup Depot Львів, де отримав перше місце за оцінками журі. На цій програмі засновник стартапу Сергій Чайка і познайомився із майбутнім інвестором. Олександр Ремінний, в минулому фаундер StepShot, в 2019 успішно продав проект UiPath та з того часу очолює український офіс UiPath.

Отримані кошти команда стартапу планує використати на покращення продукту, а також просування на європейський ринок. Також стартап готується до залучення seed-раунду інвестицій.

За словами засновника стартапа, більшість ресторанів не лише в Україні, але і у світі обробляють замовлення від інтеграторів вручну, що призводить як до помилок, так і суттєвих затримок та відмов від замовлень. Щоб виправити це, GetOrder інтегрує платформи доставки їжі Glovo, Wolt, Uber Eats та інші з автоматизованими POS-системами типу Poster, Profit, Smart Touch та іншими.

На даний момент понад 300 вже локацій підключені до інтеграції за допомогою сервісу стартапа, серед них не лише заклади з України, але і з Естонії, Польщі, Грузії. Крім того зараз компанія обробляє заявки з Мексики, Італії, Вірменії, Казахстану та навіть Австралії. Кількість оброблених замовлень збільшується щомісяця і у серпні 2022 року GetOrder обробив більше 56 000 замовлень для своїх партнерів.

Читайте також на Newssky «17-річний українець отримав премію $100 тисяч за дрон-міношукач» і дивіться на YouTube-каналі «Нудний Пенс».

Щоб завжди бути в курсі подій, підписуйтесь на ТГ-канал Newssky. Також рекомендуємо актуальні дискусії друзів України в Північній Америці на YouTube-каналі Rashkin Report.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: