Український підліток заради ЗСУ продав на аукціоні футболку з автографом Роналду

27.06.2022 0 By NS.Writer

Підліток з Івано-Франківська, 14-річний Володимир Романчук, продав ігрову футболку свого кумира Кріштіану Роналду на благодійному аукціоні, щоб допомогти українській армії, пише life.pravda.com.ua.

Лот пішов з молотка за 70 тисяч гривень, повідомила команда Координаційного центру Save Ukraine Now.

На футболці є й автограф знаменитого португальського футболіста-нападника і п’ятиразового володаря «Золотого м’яча» з матчу кваліфікації на Євро-2022 між збірними Португалії та України, що відбувся ще 22 березня 2019 року в Лісабоні.

У такий спосіб Володимир хотів зробити свій внесок у перемогу. Зібрані кошти підуть на закупівлю медикаментів для українських військових. Зокрема, на потреби територіальної оборони та воїнів Збройних сил України з Прикарпаття.

Фото: Save Ukraine Now

Переможцем благодійного аукціону став Руслан Карий, який проживає у США. Як повідомили у Save Ukraine Now, чоловік неодноразово ставав переможцем благодійних аукціонів на підтримку українських військових.

Вчинок вболівальника прокоментував і сам Кріштіану Роналду. Футболіст сподівається, що продаж футболки також допоможе Україні у боротьбі за щасливе майбутнє.

«Сподіваюся, що моя футболка з матчу з Україною 2019 року допоможе молодим людям знайти найкраще майбутнє. Хочу привітати Українську асоціацію футболу із такою акцією. Молюся про мир», — наголосив Роналду.

Нагадаємо, це далеко не перший випадок, коли діти роблять усе можливе задля допомоги військовим, що захищають Україну на фронті. Наприклад, 15-річний Андрій Покраса допоміг Збройним Силам України зупинити рух російської техніки до Києва за допомогою свого дрона. А 11-річний Максим із Покровська багато працював, щоб передати 22 бронежилети військовим.

10-річний Остап із Шепетівки передав на потреби військових портативний зарядний пристрій на сонячній батареї, витративши на це усі свої заощадження.

Читайте також на Newssky «У Києві за ніч вручено 219 повісток у військкомати відвідувачам нічних закладів» та дивіться на YouTube-каналі «Нудний Пенс».


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: