Український Intellias відкриває представництво у Сербії

06.02.2022 0 By NS.Writer

Українська IT-компанія Intellias повідомила, що навесні 2022 року відкриє розробницький центр у Сербії. Він стане другим delivery-офісом Intellias за межами України, пише ain.ua.

– До кінця 2022 року в компанії планують найняти понад 60 інженерів, які працюють з технологіями Embedded, Java, Mobile, IoT та іншими.

– Команди нового центру будуть залучені до роботи над довготривалими проектами компанії у індустріях автомобілебудування, телекому, фінтеху тощо. Intellias вже шукає Java розробників у Сербії.

– Сербський офіс буде розташований у місті Новий Сад, другому за величиною в країні. Розробницький центр Intellias відкриється в неофіційному ІТ-кампусі.

– Перший розробницький центр Intellias за межами України було відкрито в Польщі у 2019 році. Загалом компанія має вже 8 розробницьких центрів, шість із яких розташовані в Україні — у Києві, Львові, Одесі, Харкові, Івано-Франківську та Дніпрі. За 2021 рік команда Intellias зросла на 70%.

– Intellias — одна з найбільших українських ІТ компаній, в якій працює 2500 спеціалістів. Технологічними продуктами, які розробляють інженери Intellias, користуються понад 2 млрд людей.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: