Український бухгалтерський стартап Finmaxi підняв $50 тысяч

28.12.2021 0 By NS.Writer

Український стартап Finmaxi, який розробляє сервіс надання бухгалтерських послуг, залучив ангельські інвестиції від кількох американських підприємців у розмірі $50 000. Про це AIN.UA розповіла команда стартапа, пише ain.ua.

– Команда працює над CRM-системою, в якій можна генерувати та відправляти інвойси, налаштовувати інтеграцію з банками, нагадування про сплату податків, оплату прямо із системи і т.п.

– Зараз платформа працює в бета-версії, вона доступна для розробників. Надалі її планується відкрити як для клієнтів, так і для бухгалтерів.

– Finmaxi запускається на українському ринку, а також у Німеччині та Канаді. В планах: запуск у Британії та США. Серед основних конкуретнів сервіса називають Bench, Xero, App Zen, Wave, Bench, Finmap.

– Інвестиції направлять на розвиток плаформи, маркетинг та збільшення команди. Задля технічного вдосконалення системи команда також планує залучати другий раунд інвестицій.

– Світовий ринок бухгалтерських послуг, за даними Business Wired, має вирости з $544 млрд у 2020 році до $573 до кінця 2021 року. Це зростання в основному пов’язують із відновленням або зміною діяльності компаній після пандемії коронавірусу.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: