Українські РСЗВ «Смерч» тренувалися знищувати позиції російської авіації та БПЛА

20.07.2021 0 By NS.Writer

Українські військові продовжують активно тренуватися знищувати умовного ворога поблизу Кримського півострова, сообщает defence-ua.com.

Підрозділ українських РСЗВ «Смерч» під час тренувань відпрацював знищення пунктів базування умовного противника, а також злітно-посадкових смуг штурмової авіації та безпілотних літальних апаратів, а розрахунки зенітних ракетних комплексів «Оса-АКМ» змогли захистити колону РСЗВ від нападу ворожої авіації. Про це повідомляє Командування об’єднаних сил ЗС України.

Ці тренування відбулися у рамках спільного батальйонного тактичного навчання підрозділів угрупування військ, що виконують завдання на межі з тимчасово окупованим Кримським півостровом.

Так, як зазначає Командувач об’єднаних сил ЗС України генерал-лейтенант Сергій Наєв, колону РСЗВ «Смерч», яка мала знищити ворожі об’єкти, під час зміни вогневої позиції атакувала авіація умовного противника.

Водночас розрахунки союзних ЗРК «Оса-АКМ» в максимально наближених до бойових умовах провели розвідку повітряної обстановки, визначили координати цілей та пусками ракет знищили ворожі літаки.

При чому під час виконання задачі було відпрацьовано знищення як групових, так і поодиноких цілей, які знаходилися на різних висотах та летіли з різними швидкостями.

Після того, як ЗРК «Оса-АКМ» відбили напад авіації умовного ворога, РСЗВ «Смерч» змогли виконати свою задачу зі знищення необхідних об’єктів.

Також зазначається, що під час тренувань військові займали та маскували позиції, організовували системи зв’язку та управління, приводили техніку з похідного положення в бойове тощо.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: