Українська ІТ-компанія Vymex залучила понад $1 млн інвестицій

24.12.2021 0 By NS.Writer

Українська продуктова IT-компанія Vymex, яка розробляє мобільний додаток для управління бізнесом, його ресурсами та процесами, залучила понад $1 млн від 20 приватних інвесторів. Серед них — Ігор Фостенко, засновник компанії EnjoyTheWood. Про це AIN.UA розповіли представники Vymex.

Руслан Юмагулов, засновник та СЕО компанії
Фото: Vymex

– Vymex працює над розробкою додатку для управління бізнесом і його результатами. Продукт дозволить навчити підприємців вимірювати складові результатів їхнього бізнесу, а компанію — зробити зручною для якісної та кількісної оцінки будь-якого з її процесів — логістики, HR чи інших, розповіли AIN.UA представники Vymex.

– Додаток також дасть змогу обмінюватися та зберігати інформацію, вести комунікацію між спеціалістами всередині компанії прямо у месенджері. Паралельно у Vymex можна буде розміщувати резюме та шукати роботу.

– Перша презентація додатку відбулась 15 грудня 2021 року. Зараз йде відкрите бета-тестування Vymex, до нього можуть долучитися 1000 охочих — як власників бізнесу, так і спеціалістів. Аби стати одним з них, необхідно залишити свою заявку на сайті компанії.

– У Vymex зазначають, що реліз додатку у веб iOS та Android-версіях запланований на початок 2022 року.

– Отримані кошти компанія інвестує у розвиток продукту.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: