Українці випробовують на літаках Ан-26 американські парашутні системи Т-11

03.09.2021 0 By NS.Writer

У Житомирі розпочались випробування літака Ан-26 під американські парашутні системи Т-11. Відповідальну місію поклали на себе військовослужбовці навчального центру Десантно-штурмових військ Збройних Сил України. Про це повідомляє пресслужба навчального центру ДШВ ЗС України, пише armyinform.com.ua.

До випробувань залучені інструктори з повітрянодесантної підготовки разом із льотним складом бригади транспортної авіації імені Героя України Дмитра Майбороди.

Слід підкреслити, що випробування тривали у три етапи: десантування особового складу на висоті 600 м зі швидкістю літака 230 км/год; відпрацювання дій у випадку зависання парашутиста за літаком Ан-26 та використання рятувальної парашутної системи Т-11; десантування особового складу на висоті 600 м зі швидкістю 277 км/год.

Довідка.Парашутна система Т-11 призначена для бойових і навчально-тренувальних стрибків вдень та вночі з гелікоптерів типу Мі-8 та військово-транспортних літаків типу Ан-26, які виконують окремі парашутисти або група з повним озброєнням та спорядженням (або без нього) на швидкості польоту до 277 км/год, з висот 152–5330 м при польотній масі парашутиста до 181 кг.

Слід наголосити, що подібні випробування наближають Збройні Сили України ще на крок до досвідчених армій НАТО.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: