Україна зайняла 55 місце зі 111 у рейтингу кращіх країн для роботи і подорожів

22.01.2022 0 By NS.Writer

Навіщо працювати з дому, якщо можна працювати з іншої країни й поринати в місцеву культуру у вільний час? Наважтеся змінити сірі міські пейзажі на неозорі оливкові гаї, заходи сонця над морем або жваві мегаполіси. Нехай наш рейтинг допоможе вам визначитися з країною, яка стане вашим новим комфортним офісом і провідником у нові враження, пише momondo.ua.

Останні кілька років змінили наш погляд на віддалену роботу: ми зрозуміли, що працювати вдома можна комфортно і продуктивно. Та водночас однаковий вид з вікна і можливість поділитися своїми ідеями лише зі своїм собакою із дня у день здатні демотивувати навіть найбільш старанних працівників. Тому ми склали новий вичерпний рейтинг зі 111 країн, щоб знайти країну № 1 за комфортними умовами роботи й можливістю отримати неймовірні враження від подорожей.

Ми виділили 22 різні фактори у 6 категоріях, таких як охорона здоров’я та безпека, ціни на подорожі й соціальні можливості. Рейтинг дає чітке уявлення про те, у яких країнах вам було б найкомфортніше працювати і водночас отримувати незабутні враження в неробочий час. Гайда дивитися, яка країна стане вашим найкращим офісом.

Повний рейтинг за посиланням.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: