Українські розробники анонсували гру про радянсько-фінську війну

11.03.2021 1 By NS.Writer

Розробники з України Starni Games анонсували гру Strategic Mind: Spirit of Liberty про радянсько-фінську війну.

Про це пише mil.in.ua з посиланням на ITC.ua.

Це є п’ятим проєктом київської студія, сюжет гри присвячений боротьбі фінського народу з радянськими загарбниками у 1930-40 роках.

У грі будуть представлені три війни, недостатньо розкриті іграми та кіно:

– Радянсько-фінська «Зимова» війна 1939-40 років

– Радянсько-фінська війна 1941-44 років

– Лапландська війна 1944-45 років між Фінляндією та нацистською Німеччиною.

Історична кампанія матиме менші за масштабом, але насичені бойові дії, що охоплюють усі знакові битви цих конфліктів, — пишуть у ITC.ua.

Крім того, в Spirit of Liberty традиційно для ігор серію буде й альтернативна кампанія в межах якої, наприклад, фінські війська будуть допомагати німцям остаточно зайняти Ленінград та взяти Мурманськ, щоби перервати постачання озброєння та припасів від союзників.

З огляду на те, що одна з попередніх ігор серії, Strategic Mind: Blitzkrieg, була заборонена у Росії, можна тільки уявити, який ґвалт підніметься у кремлівських ЗМІ після цього анонсу.

«Ми раді анонсувати наступну гру франшизи Strategic Mind, з підзаголовком „Spirit of Liberty“. „Дух свободи“ — символічна назва, яка чудово описує то, через що довелося пройти фінам у роки Другої світової. Сподіваємось, у нас вийде розповісти історію, гідну героїв тих подій», — каже Ігор Тимошенко, директор компанії Starni Games.

Особливості серії Strategic Mind — розвинена система апгрейду та оснащення юнітів, модульна схема надводних кораблів, система підвезення припасів і транспортування підрозділів, рольові здатності командувача та його штабу, система героїв, які можуть бути прив’язані до певних юнітів та т.ін. До того ж, у грі, як і у попередніх частинах, буде безліч роликів як з битвами, так і з діалогами між історичними особистостями, такими, наприклад, як барон Карл Манергейм, президент Фінляндії в роки війни Рісто Рюті та інші.

Укріплення, артилерія та іноземна допомога не матимуть значення, якщо звичайний солдат не знає що він захищає свою країну, — Барон Карл Густав Еміль Маннергейм.

З точки зору геймплею Strategic Mind: Spirit of Liberty схожа із попередніми іграми Starni Games, та в цілому з усіма іншими варгеймами.

Реліз Strategic Mind: Spirit of Liberty у Steam запланований на кінець 2021-го — початок 2022-го року. До того, у другому кварталі 2021 р., студія Starni Games планує випустити ще одну гру, Strategic Mind: Fight for Freedom, присвячену кампаніям союзників на Європейському, Африканському та Азіатському театрах військових дій. У цій грі також є альтернативна кампанія, яка показує протистояння США та Союзників з СРСР у 1946 р. та спробах Заходу звільнити Східну Європу від комуністичної окупації.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: