Наступна трилогія «Зоряні війни» Діснея перенесена і дебютує у 2023 році

26.07.2020 0 By Chilli.Pepper

Майбутні фільми «Аватар» теж відкладаються – ви знаєте, чому, як і “Зоряні війни”, повідомляє engadget.

штурмовики і охоронці на палубі зоряного руйнівника під час повстання Опору в «Зоряних війнах: Галактика» в Діснейленді в Анахаймі, Каліфорнія, у четвер, 16 січня 2020 року.

Анахайм, Каліфорнія – 16 січня: штурмовики і охоронці на палубі зоряного руйнівника під час повстання Опору в «Зоряних війнах: Галактика» в Діснейленді в Анахаймі, Каліфорнія, у четвер, 16 січня 2020 року. “N (Фото Джефф Грітхен, Регістр округу Оранж / SCNG)

 

У минулому році Disney встановив графік випуску нового фільму про «Зоряні війни», але з того часу все змінилося. Із закриттям кінотеатрів і припиненням виробництва через пандемію коронавирусу заплановані релізи переносяться на цілий рік. Це означає, що перший фільм, за повідомленнями режисера Тайки Вайтіті, дебютує 22 грудня 2023 року, а за ним підуть інші у 2025 і 2027 роках.

Такі обставини дають шанувальникам додатковий час для очікування, але насправді це ніщо у порівнянні з продовженням “Аватара”. Тепер він належить Disney після придбання Fox, і також був відкинутий назад. У граничному терміні згадується, що «Аватар 2» тепер намічено на 16 грудня 2022 року. Це рік потому, як і очікувалося, але фільм спочатку було оголошено до випуску в 2014 році.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: