Тренд 2021 жіночої білизни весна-літо: квіти, що розпускаються 

11.09.2020 0 By Chilli.Pepper

Сьогодні ми маємо нагоду представити нову тенденцію нижньої білизни весни-літа 2021 – розпущені квіти, які є продуктом цього середовища.

Квіти, один із найпоширеніших елементів дизайну в поліграфії, із розвитком і прогресом науки і техніки, отримують все більше і більше варіацій.

Раніше ми розповідали про новий тренд жіночої білизни цього року, у якоми також використані моделі українського бренду Всі.Свої.

Проект vsisvoi.ua, це інтернет-магазин, маркет модного одягу, взуття, аксессуарів, а також білизни топових українськіх брендів. У 2016 році команда проєкту також відкрила найбільший у світі магазин українських брендів одягу і взуття на Хрещатику, 27, де представлено понад 250 виробників. Зараз проєкт налічує шість тематичних напрямків маркетів: одяг та взуття, дім та декор, кераміка, гастрономія, дитячі товари,прикраси та подарунки. vsisvoi.ua також готується до трендів наступного року та анонсує їх огляд у цій статті.

На даний час однією з найпоширеніших форм деформації є ручне проектування моделей ефектів несправності та цифрових фільтрів. Ці методи дозволяють оригінальному класичному квітковому візерунку досягти ефекту художньої обробки та деформації за допомогою електронних або ручних засобів, що дає нове життя морфології квітів.

Жан-Вінсент Сімоне, французький фотограф, високо оцінив красу такого фото і примарний хаос. Його роботи, всі з яких були оригінальними плівковими фотографіями, були перетворені в результаті експериментальної операції, і повільний процес поглинання відчуття цими плаваючими і мутантними організмами був метафоричним.

Сімоне надрукував картину на пластиковому папері і скульптурній смолі, щоб чорнило не висохло повністю. Він використовував воду, хімічні речовини, тривалу витримку і ліхтарик, щоб змінити поверхню своїх фотографій, зробивши їх абстрактними і розпливчастими, так ніби сцена на картині тане.

(Вінсент Сімонет “У квіту Жана”)

Черпаючи натхнення в роботах Жана-Вінсента Сімоне, хвилясті квіти можуть створювати нові форми для справжніх квітів у вигляді забарвлення або розмальовки. Регулюючи тон і насиченість, дизайн може мати вільну і вишукану текстуру.

Що стосується кольору, розумний синій стане ключовим кольором у цій темі.

(частина зображення, джерело вмісту: WGSN)

Оригінальний тип плитки

NO.1124560

NO.1120268

NO.751192

NO.464038

NO.486049

sjfzxm.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: