Трейлер до фільму Рідлі Скотта «Raised by Wolves»: надзвичайна атмосфера прибульців

09.08.2020 0 By Chilli.Pepper

Скотт зняв перші два епізоди, тож це його режисерський дебют на американському телебаченні, повідомляє arstechnica.

Андроїди щосили намагаються зростити людських дітей на загадковій планеті у першому трейлері Raised by Wolves (Зрощені Вовками), нового науково-фантастичного серіалу, який виходить на HBO Max завдяки легендарному Рідлі Скотту (“Той, що біжить по лезу”, “Чужий” і т. д.). Створений Аароном Гузіковскі, який також написав сценарій трилера «Ув’язнені» у 2013 році, десятисерійний серіал спочатку був замовленний для телеканалу TNT, але у жовтні минулого року був переведений на HBO Max. Скотт навіть зняв перші два епізоди, що стало його режисерським дебютом на американському телебаченні.

«Я завжди шукаю нові фронтери у жанрі наукової фантастики і знайшов справжній оригінал у Raised by Wolves – абсолютно особливий і творчий світ, повний персонажів, що борються з екзистенційними питаннями», – розповів Скотт Deadline Hollywood у 2018 році про те, що привернуло його до проекту. «Що робить нас людьми? Що становить сім’ю? А що, якби ми могли почати все спочатку і стерти безлад, який ми створили на нашій планеті? Чи виживемо ми? У нас вийде краще?».

Слоган серіалу мало що дає: «Мати була запрограмована захищати всіх після руйнування Землі. Коли з’являється великий злий вовк, ми повинні довіряти їй». Але основна передумова, розкрита під час розробки, полягає у тому, що історія включає в себе двох андроїдів, які служать в ролі Матері (Аманда Коллін) і батька (Абубакар Салім) на дивній дівочій планеті. Вони запрограмовані на виховання людських дітей, щоб відновити населення. Однак у людей молодої колонії виникають різкі релігійні відмінності, і «андроїди дізнаються, що контролювати переконання людей – підступне і важке завдання».

Судячи з трейлеру, сам серіал набагато дивніший і складніший, ніж цей короткий опис. «Зберіться, діти», – ми чуємо, як каже мати. Схоже, для її юних підопічних прийшов час розповідей, але ця може викликати у них кошмари. «Земля була зруйнована великою війною», – говорить вона. «Я була запрограмована захищати тебе. А тепер ми починаємо знову». Потім Мати починає моторошний переказ Трьох Поросят, і образи миготять у швидкій послідовності, стаючи все більш дивними і жорстокими.

Тревіс Фіммел грає Маркуса, який видається поганим хлопцем у серіалі. Чи ні? Всі ці зображення забризканою кров’ю Матері, яка видає крики банши [проклятої] з достатньою акустичної енергією, щоб підірвати голови, свідчать про протилежне. І що робить Мати, зігнувшись і виючи біля гігантської ями? «Великий злий вовк, про якого вона говорила? Це вона», – кажуть нам.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: