Trayser – модульний електроровер

03.04.2016 0 By Chilli.Pepper

Новини технологій: trayser – електричний велосипед, що використовує модульну структуру для ультимативної ремонтопридатності.

електроровер trayser

Всі зображення люб’язно надані першоджерелу ЕТТ Іndustries

Маючи на увазі приміські подорожі, ETT Іndustriestrayser‘, електрично підсилюючий педалі ровера, прагне запропонувати міську свободу через свою концепцію рами. Його кутасті, спритні форми розподіляють навантаження вершника і приносять легкість, комфорт і насолоду щоденних поїздок.

 

Лише три години заряду і ‘trayser‘ має дивовижний діапазон у 97 км. В дусі того, щоб бути справжнім людино-електричним гібридним транспортним засобом, чим більше енергії вкладено в педалі, тим далі діапазон від одного заряду батареї. Електричний двигун байка може привести пілота зі швидкістю до 24 км/годину. Унікальним для лінійки ЕТТ, є персоналізація яка пропонується у широкому діапазоні компанією, у вигляді 3D-друкованих аксесуарів, що дозволяє клієнтам створювати свої власні рішення.

“Для проектування ETT industries” trayser, був один основною метою, перш, ніж олівець торкнувся паперу; незважаючи на те, що всі вони виглядали схожими і тим же чином зроблені, вони повинні були бути досить радикальними, щоб змінити те, як люди сприймають електричні велосипеди, пояснює генеральний директор і засновник, Джей Вен. “Ми хотіли зробити перший електричний велосипед і бажаним і доступним, і змінити уявну картину у людей, коли вони чують “електричний велосипед” до одного з двох – прагнення або хвилювання.

Новини технологій за матеріалами: designboom.com


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: