Toyota використовує штучний інтелект у полюванні на нові матеріали для батареї

30.03.2017 0 By Chilli.Pepper

Вони будуть використовуватися у майбутніх автомобілях з нульовим рівнем викидів, повідомляє engadget.

Toyota concept car

Toyota звернулася до штучного інтелекту для допомоги у пошуку нових передових матеріалів для батареї і каталізаторів паливних елементів. Науково-дослідний інститут Toyota (TRI) інвестує $ 35 млн в проект і об’єднується з різними установами і компаніями, в тому числі із Массачусетським технологічним інститутом та Стенфордським університетом. За даними дослідження підрозділу автовиробника, розробка матеріалів, як правило, охоплює кілька десятиліть. Використовуючи методи штучного інтелекту, наприклад, машинного навчання, дослідники можуть зменшити час, необхідний, щоб віднайти нові матеріали, які вони бажають використовувати для майбутніх, з нульовою емісією і нульовим балансом вуглецевих викидів, транспортних засобів.

Головний науковий співробітник TRI Ерік Кротков сказав:

«Toyota визнає, що штучний інтелект є життєво важливою базовою технологією, яка може бути використана в цілому ряді галузей промисловості, і ми пишаємося тим, що використовуємо його, щоб розширити межі матеріалознавства. Прискорення темпів відкриття матеріалів допоможуть закласти основу для майбутнього чистої енергії і привести нас ще ближче у досягненні бачення Тойоти, яке полягає у скороченні глобальних середніх викидів нових автомобілів CO2 на 90 відсотків до 2050 року»

Toyota стала провідним виробником екологічно чистих автомобілів завдяки Prius. Справді, компанія оголосила, що вона вже продала 10 мільйонів гібридних автомобілів в січні цього року. Хоча автовиробник може зробити матеріали цього проектного розвивитку доступними для своїх конкурентів, він планує розширяти свої власні екологічно чисті пропозиції. Компанія вже давно працює над автомобілями на паливних елементах, і в минулому році вона оголосила, що також будує свій перший повністю електричний автомобіль.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: