ТОП 10 проектів домашнього дизайну, що будуть кращими інвестиціями 2021 року!

12.03.2021 0 By Chilli.Pepper

У 2020 році наше життя повністю змінилося, пандемія COVID-19 змінила те, що вважалося «нормою», і створила нові норми, які сформували наш спосіб життя, повідомляє newssky.com.ua із посиланням на yankodesign.

Однією з таких нових норм є робота, заснована на домашній культурі, і вона буде тривати у 2021 році. Ми працюємо вдома вже майже рік, і хоча ми дещо адаптувалися, часом це може досить втомлювати.

Отже, ось колекція цікавих, надфункціональних і таких, що підвищують продуктивність проектів, які обіцяють стати найкращими взірцями для домашніх інвестицій у 2021 році!

Дизайнери з усього світу були натхненні на створення інноваційних і підвищуючих продуктивність проектів, починаючи з дизайну предметів домашнього вжитку, від меблів до модульних контейнерів.

Останнім, що привернуло увагу, був Zen Work Pod, тому що у 2020 році вам не знадобився навіс на задньому дворі, замість цього вам був потрібен теплий мінімалістичний офіс!

Компанія, що стоїть за цим робочим навісом, грає в гру, коли справа доходить до добре продуманих офісних меблів, такий як гнучкі столи і ергономічні стільці.

Zen Work Pod став кульмінацією місії по дизайну меблів, орієнтованої на потреби часу.

Мінімалістична структура заднього двору різко контрастує з існуючими навісами для інструментів, це сучасний робоче простір, остаткований всім необхідним для «дзенского» робочого дня.

«Це нове рішення, яке повністю змінює уявлення про домашній офіс, забезпечуючи максимальну концентрацію уваги протягом кожної робочої години», – говорить команда, яка особливо пам’ятала про креаторів і фрілансерів при його проектуванні.

У кабіні є вікна від підлоги до стелі і кутовий дах, загорнутий міцною структурою з дуба, горіха і алюмінію. Він компактний, але мінімалістична конструкція і широкі вікна роблять його просторим.

Міжкімнатні двері — елемент декору, без якого неможливо обійтись. Ексклюзивні моделі під замовлення і широкий асортимент найрізноманітніших за матеріалами, типами конструкцій і видами механізмів відкривання двері можна замовити онлайн. Отримайте функціональніть і дизайн за найнижчими цінами в інтернет-магазині “Дверной Дом” –  магазині дверей, підлогових покриттів і фурнітури.

Познайомтесь із «Chaise Renversée» – робочим столом, який також може перетворитися на довгий стілець від відомого французького архітектора П’єра-Луї Жерльє.

Буквальний переклад “Шезлонга Ренверзе” – «перекинутий стілець», як просто французи все увиразнюють. Оскільки ми переважно перебуваємо в приміщенні, ми постійно знаходимо способи оптимізації простору. Особливо, якщо ви мешкаєте в місті, то, швидше за все, у вас будуть модульні предмети повсякденного вжитку, для більш функціонального простору.

Наша теперішня ситуація та необхідність бути гнучкими у невеликому просторі – саме те, що надихнуло Герльє на розробку шезлонгу. Це ідеальне поєднання для роботи вдома та Netflix з дому в одному предметі сучасних меблів. Воно забезпечує стабільну робочу зону для столу, а потім може перетворитися на „Шезлонг”, коли ви захочете відпочити.

Дизайн Fitwork втілює бездоганний менталітет для гарної спортивної форми. Незалежно від того, чи то виправдання про «надмірну зайнятість» або «небажання ходити в тренажерний зал», Fitwork бореться з цим, переносячи тренажерний зал не тільки до вас додому, але і на робоче місце.

Цей божевільний гібрид робочого крісла і бігової доріжки, розроблений як продукт, що дозволяє вам працювати і тренуватися одночасно, і зберігає ваші ноги активними під час роботи. Чи сидите ви перед ноутбуком або стоїте перед ним, Fitwork вирішує проблему малорухливого способу життя.

Комплектація (яка, напевно, приверне увагу) постачається з офісним кріслом, прикріпленим до бігової доріжки внизу, і еліптичним тренажером спереду. У поєднанні з підйомним столом Fitwork дозволяє підтримувати активною нижню половину тіла під час роботи, забезпечуючи кардіо-навантаження, а також підтримуючи навантаження на хребет, незалежно від того, сидите ви чи стоїте під час роботи.

Далі портативний підлокітник, який робить роботу на комп’ютерах набагато комфортнішою! Mouzen від Gašper Kumprej консольно закріплюється прямо у вас на столі, даючи передпліччя місце для комфортного відпочинку, замість того, щоб постійно висіти у просторі.

Платформа легко встановлюється на край будь-якого столу і займає не більше 10 секунд, для фіксації.

Платформа устаткована підлокітником із вільним рухом, який знаходиться поверх неї. Використовуючи запатентований механізм ErgoFlow, підлокітник рухається і обертається у будь-якому напрямку з майже нульовим тертям, що дає вам можливість вільно рухати рукою під час перемикання з миші на клавіатуру та назад, друку, кліку, прокрутки тощо. Витримує до 50 фунтів (21 кг) ваги, механізм має кілька вбудованих амортизаторів і глушників, що забезпечують плавну і безшумну роботу Mouzen.

Продуктивність – це гнучкий навик, і ви можете продовжувати розвивати і вдосконалювати його так само, як тренуєтеся і покращуєте свою фізичну форму. Дослідження показує, що 80% наших занепокоєнь тривіальні, і їх можна уникнути, якщо їх усвідомлювати.

TimeChi – це компактний настільний гаджет, який усуває один з найсерйозніших відволікаючих чинників, з якими ми всі стикаємося – він блокує миттєві цифрові повідомлення з вашого смартфона або веб-сайтів, які забирають час, і фізичні переривання!

Це само по собі може заощадити до двох годин робочого дня, що автор фактично перевірив це, встановивши таймери у свої додатки, щоб побачити, як це скоротить екранний час у робочі години.

На те, щоб повернути вашу увагу і концентрацію, потрібно 11 хвилин, і хоча це так спокусливо подивитися, який мем надіслав ваш друг, або пограти в 15-секундну гру з фільтром, це несвідомо робить ваш день довшим і в кінцевому підсумку переводить вашу роботу в особистий час, який зараз дорожче, ніж будь-коли.

“Комбінований додаток + пристрій дозволяє вам досягти свого потенціалу продуктивності, сприяти змістовній співпраці команд та підвищувати креативність простим натисканням на пристрій TimeChi”, –  заявляє команда.

Soul Seat (Сидіння Душі) допомагає вам сісти в нейтральній позі, яка є зручною і не вимагає зусиль. Пружини на підвищинні нахиляють таз вперед, відкривають стегна і допомагають вирівняти хребет. Ви можете сидіти в декількох положеннях, якщо вам незручно схрещувати ноги, стілець дозволяє часто перемикатися між декількома положеннями, зберігаючи при цьому ваше тіло напруженим і кровообіг.

Для деяких це також може полегшити біль в шиї і спині! Висота обох рівнів може регулюватися відповідно до налаштуваннь вашого робочого місця.

Було багато коментарів від аудиторії авторів в Instagram про те, що у нього відсутня спинка, і хоча навряд чи це завдає шкоди, якщо ви сидите без неї (в азіатських країнах люди медитують і годинами працюють в цій позі), є думка, що варіант зі знімною спинкою допоможе полегшити намагання тих, хто тільки починає працювати над своєю поставою.

Йдеться про той вибір, який відкриває інтерес набагато більшій кількості людей для використання Soul Seat, однак є незліченні огляди, в яких згадується, що воно є комфортним і так, тому це відмінний дизайн, але все зводиться до особистих вподобань.

Livit Studypod – це футуристичний куб в стилі чорної скрині, який ви можете розмістити де завгодно і зосередитися на роботі, навчанні або навіть на здоров’ї! Композитна кубічна структура працює як ваша спальня, домашній офіс або робочий стіл і призначена для використання на відкритому повітрі.

Вікно із загартованого скла з чорним тонуванням, яке легко розмістити на задньому дворі, в саду або у будь-якому іншому місці, забезпечує безперешкодний огляд вашого пейзажу. Оскільки куб являє собою закриту конструкцію, він захищає вас від негоди круглий рік.

Розмір цього куба 2,15 x 1,8 x 2,1 метра ідеально підходить для того, щоб ви могли оформити його для вашого комфорту, поліпшити вільний простір над головою і позбавити себе від стресу. Підставка важить 700 кг, але вона також поставляється з додатковими колесами, які дозволяють вам переміщати її та розташовуватися для швидкої зміни обстановки!

В кабіні дубова підлога, знімний стіл, розетка, чотири світильника і природна вентиляція, щоб забезпечити приміщення провітрюванням.

Оскільки ми не витрачаємо гроші на дешеві квитки і дорогий попкорн, ми можемо модернізуватись за допомогою таких технологій, як звукова панель Crestron UC!

Він робить набагато більше, ніж просто покращує перегляд, насправді це розумна звукова панель, яка також має можливості відеоконференцзв’язку і камеру, щоб прискорити вашу роботу з дому! Модульна звукова панель доступна у трьох різних версіях, камера і датчик є приєднуваними аксесуарами в залежності від того, коли вони необхідні.

«Основний принцип дизайну – це архітектурна ієрархія, яка оптимізує використання елементів дизайну і матеріалів», – описує проект команда. Щоб зробити звукову панель більш візуально обтічною і «чистою», всі технічні елементи продукту були переміщені і розміщені таким чином, щоб вони були мінімально помітні.

Привітайтеся з Jeremy Lin’s Kolude KD-K1, витонченою зовнішньою клавіатурою з досить цікавою родзинкою. Клавіатура Kolude KD-K1 з круговими клавішами, розташована в обробленій алюмінієвій основі, надає їй неоретро-вібрацію – візуальне задоволення від тактильних виразних клавіш-перемикачів, що робить її чудовою для друку.

Створений як рівний брат клавіатур Lofree, кругляк Kolude KD-K1 знаходиться безпосередньо над цими клавіатурами. На задній панелі KD-K1 знаходиться вбудований USB-концентратор, оснащений портами USB-A та USB-C, портом HDMI та двома слотами для карт.

Тай Матлін і Тайвон Чой з Феллоуса розробили офісний стілець з підвісним положенням для сидіння, що відповідає рухам тіла. Підвісне сидіння забезпечує максимальний комфорт для хребта, стегон і нижніх кінцівок у будь-який час – незалежно від того, як довго ви сидите!

Унікальний дизайн стільця із запатентованою технологією підвіски Omni-Kinetic для підвищення руху мікро-тіла в декількох напрямках запобігає втомі під час довгих годин сидіння. Маючи на увазі збільшений робочий час, стілець Elea має контурну конструкцію, яка підтримує природне вирівнювання хребта та положення попереку, що добре підходить для довгострокової корисності для здоров’я.

Стілець також може похвалитися регульованою напругою та збалансованою опорою, яких у більшості офісних стільців просто немає. Окрім цього, багато уваги було вкладено в розробку кожної окремої деталі цього крісла, що не залишить нічого для скарг.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: