“Тилові” лайфхаки: де придбати нову техніку заощадивши кошти

15.01.2017 0 By Chilli.Pepper

Кожен виробник комп’ютерів має веб-сторінку, яка пропонує список відремонтованих машин з величезними знижками, подомляє finance.yahoo.

Ви знайдете спеціальні сторінки зі списком даного обладнання на сайтах Apple, Dell, HP, і так далі. (Щоб знайти ці спеціальні сторінки, використайте Google, набраши у пощуковцю щось на кшталт “refurbished Macs(“відремонтован маки”) або “refurbished Dell(відремонтовані делл).)

Зараз, ваш перший інстинкт може вигукнути: “Уууу! Я не хочу комп’ютер, який хтось використовував, повний волосся кішки і дитячої слини!”

О! Але в цьому випадку, “відреставровані” комп’ютери не те, що ви очікуєте. Вони абсолютно нові. Вони не були використані. Вони були перевірені ще більш ретельно, ніж нові машини. І вони мають ту ж гарантію.

Як правило, вони були куплені, а потім повернулися з певних причин, іноді навіть не розпаковані.

До вашої готовності купити щось, що було відправлено і повернуто, вам приготували істотне зниження цін. Перевірте: 13-дюймовий MacBook Air за $929. Та ж сама модель, нова, буде коштувати вам трохи більше $170.

Тримайте цей трюк на увазі наступного разу, коли ви зайдете на ринок у пошуках нового ноутбука, планшета, або будь-якого іншого пристрою.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: